28 aprilie 2024
CJ Dâmboviţa dă un miliard fotbaliştilor! Vezi pentru ce!

CJ Dâmboviţa dă un miliard fotbaliştilor! Vezi pentru ce!

❚ Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi-a respectat promisiunile, iar astăzi va ajunge în contul clubului un miliard de lei vechi, Primăria alocând şi ea 340 de milioane lei ❚ Alături de preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, un merit important îl are şi vicepreşedintele Leonardo Badea, care se ocupă în detaliu de subiect şi care a condus ieri negocierile cu Gică Popescu ❚ Fostul internaţional a poposit preţ de un sfert de oră la stadion şi i-a asigurat pe angajaţi că lucrurile încep să se aşeze, partenerii locali fiind de bună credinţă ❚ Ca principal finanţator, CJD va dori să aibă un reprezentant la nivelul conducerii administrative, iar printre variantele vizate se numără şi fostul preşedinte al Chindiei din deceniul trecut, Tibi Rădulescu ❚ Aşteptăm un echilibru şi la nivelul organigramei, ocupată de oamenii lui Gică Popescu şi ai PDL ❚ Ultimul lot de 15 jucători s-a prezentat ieri de dimineaţă la vizita medicală, împreună cu maseurul Cezar Varjac, evaluările specialiştilor fiind mulţumitoare

Preşedintele onorific Gică Popescu a avut ieri o nouă întâlnire cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pentru a rezolva problemele urgente ale echipei. Jucătorii au susţinut zilele acestea vizita medicală, sâmbătă se vor deplasa sub Tâmpa, pentru un amical cu FC Braşov, urmând ca săptămâna viitoare să plece într-un stagiu centralizat de pregătire de 10 zile, foarte probabil pe Valea Prahovei.

CJD a dispus ca 1 miliard de lei vechi să meargă către echipă, banii urmând să intre astăzi în contul clubului, Primăria Târgovişte achitându-se şi ea de promisiune, astfel că 340 de milioane lei vechi au ajuns deja la Chindia. Sunt veşti care ne bucură şi apreciem implicarea autorităţilor locale în sprijinirea activităţii fotbalistice. Jucătorii îşi vor primi şi ei o parte din drepturile băneşti restante, urmând să fie depistate şi alte surse de finanţare.

„Vom face lobby pentru echipa de fotbal”

Alături de preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, un merit important îl are şi vicepreşedintele Leonardo Badea, care se ocupă în detaliu de subiect şi care a condus ieri negocierile cu Gică Popescu.

„Discuţia a fost una scurtă, în care am încercat să rezolvăm problemele urgente de la echipă. Jucătorii au efectuat vizita medicală, sâmbătă vor susţine un amical la Braşov, după care vor trebui să meargă în cantonament. Consiliul Judeţean şi-a respectat promisiunile, iar astăzi va ajunge un miliard de lei vechi în contul clubului. Primăria a alocat şi ea 340 de milioane, deci lucrurile se mişcă în bine. Acum încercăm să facem lobby la nivel de judeţ pentru a sprijini echipa de fotbal, pentru că este nevoie de o construcţie bugetară solidă”, ne-a mărturisit vicepreşedintele CJD, Leonardo Badea, care a anunţat că la următoarea întâlnire vor exista şi discuţii legate de organigrama clubului.

„Cum noi suntem unul dintre finanţatorii echipei, este clar că ne dorim un reprezentant al CJD în conducerea administrativă. Avem câteva variante, urmând ca în perioada următoare să desemnăm pe cineva în executivul clubului. Mai sunt şi alte posturi ce trebuie acoperite, însă acum sunt alte priorităţi la echipă”.

Printre variantele locale vizate de CJD se numără şi fostul preşedinte al Chindiei din deceniul trecut, Tibi Rădulescu, acesta recunoscând pentru „Jurnal de Dâmboviţa” că i s-a propus o colaborare.

Se impune un președinte local cu drept de semnătură

După discuţia cu Leonardo Badea, Gică Popescu a poposit preţ de un sfert de oră la stadion şi i-a asigurat pe angajaţi că lucrurile încep să se aşeze, partenerii locali fiind de bună credinţă.

„A fost o discuţie constructivă şi am căzut de acord asupra chestiunilor ce trebuie rezolvate în viitorul apropiat, legate de cazare, cantonament şi altele de genul. Chiar dacă suntem într-o uşoară întârziere, deja lucrurile merg spre bine şi ne bucură implicarea autorităţilor locale”, ne-a transmis vicepreşedintele Sorin Lungu, care ocupă şi funcţia de organizator de competiţii, preluând în această perioadă şi sarcinile preşedintelui demisionar Mihai Neguţ.

Aşteptăm un echilibru şi la nivelul organigramei, ocupată de oamenii lui Gică şi ai PDL. E clar că trebuie un preşedinte local, cu drept de semnătură, dar şi un alt control la nivelul băncii tehnice şi al centrului de copii şi juniori. Dacă nici acum nu dăm o şansă talentelor locale, atunci chiar că am votat degeaba pentru schimbare.

Rezultate bune la vizita medicală

Ultimul lot de 15 jucători s-a prezentat ieri de dimineaţă la vizita medicală, împreună cu maseurul Cezar Varjac, evaluările specialiştilor fiind mulţumitoare.

„Cu excepţia câtorva sportivi, care au acuzat luni o anumită oboseală după drumul parcurs de la Craiova, nu au fost probleme. Se vede că vorbim despre nişte sportivi, care se prezintă chiar bine în această perioadă de început a pregătirilor. Sunt câţiva cu parametri excelenţi, mai ales din cei tineri şi îi nominalizez aici pe Voduţ, Horvath sau Băluţă”, a vorbit pentru „Jurnal de Dâmboviţa” asistentul medical care a coordonat vizita medicală a fotbali ştilor de la Chindia, sub atenta îndrumare a doctorului Dan Ioanovici, un adevărat profesionist.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial