28 aprilie 2024
Chindia Târgovişte – Facem ciocul mic şi o dăm pe joc de glezne!

Chindia Târgovişte – Facem ciocul mic şi o dăm pe joc de glezne!

❚ În acest moment la club e vânzoleală mare şi fiecare încearcă să pună mâna pe un post, după care să-şi tragă şi prietenii să mănânce o pâine din banii CJD ❚ În avantaj au ieşit tot oamenii lui Gică şi ai fostei puteri portocalii, chiar dacă unii au făcut propagandă PDL la club sau au lipit afişe în campanie cu partidul iubit ❚ A început debarcarea puţinilor localnici rămaşi în corpul de antrenori, iar primul sacrificat a fost antrenorul secund Adrian Bogoi, următorul pe listă fiind directorul tehnic Silviu Dumitrescu ❚ La antrenamentul de ieri a apărut ca antrenor secund Sică Bârdeş, sursele noastre spunând că la nivelul centrului de copii şi juniori se fac cărţile pentru a ajunge alţi prieteni de-ai beizadelei Ciprian Iugulescu, inclusiv Armand Mihălăchioiu ❚ Contactat pentru a se alătura în proiectul Chindia dintr-o poziţie administrativă, Tibi Rădulescu ezită să se implice şi amână răspunsul pentru zilele următoare ❚ La antrenamentele echipei a apărut în ultimele zile şi Bogdan Dinu, ultima oară la Prahova Tomşani, care a petrecut un tur de campionat la FCM Târgovişte

Implicarea financiară a Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi a Primăriei Târgovişte nu a adus şi liniştea dorită la Chindia, unde legea o face în continuare Gică Popescu, prin omul său de încredere Sorin Lungu, căruia i-a oferit funcţiile de vicepreşedinte şi organizator de competiţii. Până când finanţatorul principal, CJD, va desemna un om în conducerea administrativă a clubului, ceilalţi lucrează inteligent, întărindu-şi controlul total asupra Chindiei.

Conştienţi că timpul lucrează în continuare în avantajul lor, oltenii care domină gruparea târgovişteană se mişcă abil, mai ales că acum au garanţie miliardele publice. Până la o intervenţie locală, băieţii deştepţi îşi rezolvă interesele pe banii noştri, după care va trebui să onorăm înţelegerile înregistrate în federaţie cu diverşi jucători, antrenori sau conducători, altfel pot apela la celebrele memorii pentru a-şi recupera banii.

Au scăpat de Bogoi, urmează Silviu?

În acest moment la club e vânzoleală mare şi fiecare încearcă să pună mâna pe un post, după care să-şi tragă şi prietenii să mănânce o pâine din banii CJD. În avantaj au ieşit tot oamenii lui Gică şi ai fostei puteri portocalii, chiar dacă unii au făcut propagandă PDL la club sau au lipit afişe în campanie cu partidul iubit. Cert este că se doreşte debarcarea puţinilor localnici rămaşi în corpul de antrenori, iar primul sacrificat a fost antrenorul secund Adrian Bogoi, următorul pe listă fiind directorul tehnic Silviu Dumitrescu.

„Mi-a expirat înţelegerea cu clubul, iar vicepreşedintele Lungu mi-a propus un contract aşa de mare, încât a trebuit să îl refuz. La câte am făcut în ultimii ani pentru această echipă, la care am lucrat încă de la înfiinţare, prin CSM Târgovişte, chiar nu mă aşteptam să mi se înainteze o propunere aşa de generoasă”, ne-a transmis într-o notă de ironie Adrian Bogoi.

Avem informaţii că la fel de „consistentă” va fi şi oferta către Silviu Dumitrescu, oricum tras pe linie moartă, pentru a-i face loc la echipă olteanului Stoican, antrenorul care se p…pe noi şi pe oraşul nostru, chiar dacă trăieşte şi din banii noştri.

Sică Bârdeș în locul lui Adrian Bogoi

La antrenamentul de ieri a apărut ca antrenor secund Sică Bârdeş, agreat de Gică Popescu şi promovat aici de puterea PDL. „Dacă mai scrii un cuvânt urât despre mine sau despre şefi, o să păţeşti ceva! Ai grijă pe unde mergi pe stradă!”, mi-a transmis anul trecut, după care au urmat ameninţări telefonice cu moartea, subiect preluat de organele de anchetă. L-am respectat pe Sică şi l-am sprijinit mediatic în perioadele grele, însă din acel moment am întrerupt orice formă de colaborare.

Rămân aprecierile privind trecutul lui fotbalistic şi îi dorim mult succes şi ca antrenor, însă ne menţinem anumite reţineri. Locul lui Bârdeş la nivelul juniorilor republicani va fi preluat aproape sigur de Răzvan Toboşaru, un alt favorit al PDL şi al lui Ciprian Iugulescu, preşedintele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte.

Pe surse, se aude că în corpul de antrenori la nivelul centrului de copii şi juniori va fii cooptat Bogdan Badea, fără nici un fel de experienţă ca tehnician, iar ca delegat se fac jocurile în favoarea lui Armand Mihălăchioiu, martorul lui Ciprian Iugulescu în procesul care se consumă cu ziarul nostru şi prietenul lui cel mai bun. Probabil vor mai fi atraşi şi alţii, chit că şefii CJD nu au fost consultaţi când s-a apelat la aceste schimbări de trupe.

Tibi Rădulescu ezită

Contactat pentru a se alătura în proiectul Chindia, dintr-o poziţie administrativă, Tibi Rădulescu ezită să se implice şi amână răspunsul pentru zilele următoare. Şi alţi oameni de fotbal au fost contactaţi pentru o colaborare, dar se feresc să sprijine financiar, dacă va conduce tot Gică. Sunt tot mai mulţi cei care vor ca la Chindia să pătrundă jucători locali, de la FCM Târgovişte sau împrăştiaţi la cluburi din ţară.

De exemplu, pentru Petculescu nu a fost loc aici, fiindu-i preferat Poiană, venit sub formă de împrumut pentru câteva luni şi folosit titular meci de meci. E mai bine să aducem la Târgovişte jucătorii lui Gică, să-i ţinem pe masă, pe casă şi pe salarii, în timp ce talentele locale se irosesc pe toate coclaurile. La antrenamentele echipei a apărut în ultimele zile şi Bogdan Dinu, ultima oară la Prahova Tomşani, care a petrecut un tur de campionat la FCM Târgovişte.

Dacă Gică a împrumutat clubul cu miliarde, e clar că vrea să le recupereze, iar prin asta va deţine veşnic puterea la Chindia. Aşa că facem ciocul mic şi o dăm pe joc de glezne. Se pare că oficialii Chindiei vor să organizeze astăzi un trial cu fotbalişti din judeţ la echipă fiind aşteptat şi Dorel Florea, de la Delta Tulcea.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial