12 mai 2024
Fiecare viață contează. Lecția de omenie dată de 30 de jandarmi dâmbovițeni, care au donat sânge celor aflați în suferință

Fiecare viață contează. Lecția de omenie dată de 30 de jandarmi dâmbovițeni, care au donat sânge celor aflați în suferință

„Donează sânge! Salvează o viață!”

O nouă sesiune a campaniei de donare de sânge „Donează sânge! Salvează o viață!” s-a desfășurat la sediul inspectoratului, cu sprijinul de specialitate al personalului medical.

Susținători frecvenți ai campaniilor umanitate, dar și parteneri fideli ai centrului, 30 de jandarmi dâmbovițeni au donat sânge, iar prin gestul lor altruist au manifestat empatie și solidaritate față de oamenii a căror viață depinde de o transfuzie sanguină.

Această acțiune, care a devenit o tradiție la nivelul Jandarmeriei Dâmbovița, face parte din campania inițiată la nivel național de Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia și a avut ca scop conştientizarea cetăţenilor cu privire la importanţa şi beneficiile donării de sânge, dar mai ales contribuția adusă pentru salvarea unor persoane care au nevoie urgentă de sânge.

Mulțumim personalului Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița pentru buna colaborare și pentru modul profesionist în care își desfășoară activitatea!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial