26 aprilie 2024
Moarte NEFIREASCĂ pe un câmp de lângă Morteni! Crimă cu sânge rece sau moarte accidentală?

Moarte NEFIREASCĂ pe un câmp de lângă Morteni! Crimă cu sânge rece sau moarte accidentală?

Politistii din Dambovita au de deslusit misterul mortii unui barbat de 67 de ani, gasit intr-o valcea, aproape de autostrada Bucuresti-Pitesti! Oamenii legii au fost alertati de un vacar care a dat peste cadavrul unui barbat, ce era intr-o pozitie nefireasca. Era intins drept, cu mainile pe piept si cu o rana sangeranda la cap. La aproape 200 de metri se afla tractorul victimei, rasturnat si el in valcea. Misiunea criminalistilor este una dificila – ei trebuie sa afle daca omul a avut parte de o moarte accidentala sau cineva l-a omorat si l-a tarat in camp.

Descoperire macabra!

“Il vad trantit asa, in pozitia asta. M-am dus si i-am zis – Victore, Victore, nimic! Mort, mort complet! Pus parca de mana de om, asa in pozitia aia, ca mortul Doamne fereste…”, a declarat pentru mariusbuga.ro Vasile Mihaila, vacarul satului. El a fost cel care a dat alarma, dis de dimineata. Imediat la fata locului au vent doi dintre cei patru copii ai victimei. Ei povestesc indurerati ca si-au cautat cu disperare parintele inca de seara trecuta, cand nu mai aparuse acasa. “Cine a anuntat disparitia la politie? Noi, de aseara. V-ati ingrijorat? Pai da, si am cautat de azi-noapte si nu l-am gasit. De dimineata ne-au spus niste baieti ca e mort”, spune Marin Bituleanu, unul dintre fii. “Vi se pare suspect? Pai nu putea sa ajunga pana acolo. Daca era ranit.. Da.. Ce banuiti? Nu stiu, cred ca l-a aruncat cineva. A avut bani la el si i-o fi luat banii”, crede Titi Bituleanu, alt fiu al victimei.

Drumul spre moarte

Ultimul care l-a vazut in viata a fost un alt tractorist, care a vorbit cu el aseara, in jurul orei 20. De atunci nimeni nu stie de ce omul n-a mai ajuns acasa, la cateva sute de metri, ci a fost gasit la cativa kilometri de sat, in camp, aproape de autostrada Bucuresti-Pitesti. “V-a spus unde se duce? Acasa a zis ca se duce. De acasa a venit aici, in camp. Vi se pare suspect? Bineinteles”, a marturisit Marin Olteanu, prietenul victimei. Rudele barbatului sunt convinse ca la mijloc e ceva necurat. Ele spun ca nu cred ca tractorul a cazut peste el si ca a avut putere sa mearga 200 de metri, iar apoi sa se aseze drept in valcea, cu mainile pe piept.

Omorât pentru bani?

“Cred ca e omorat, d-le! De ce banuiti ca este crima? E omorat. Ce cauta tractorul acolo si el aici. E omorat de cineva. Pt ce motiv? Sa-i fi luat banii? Cred ca i-a luat banii, eu asa cred ca i-a luat banii”, e convins Ilie Voicu, cumnatul victimei. Echipajul de la Ambulanta Gaesti a venit in numai cateva minute la fata locului. Din pacate se pare ca omul era decedat de ore bune. “Are traumatism cranian cu sangerare, era mort cred de azi-noapte de aseara, avea bruma pe el, intr-o valearuncat acolo. E treaba Procuraturii, e un caz dubios, s-ar putea sa fie chiar omorat”, ne-a declarat Eugen Dragomirescu, asistent medical la Ambulanta Gaesti.

Moarte suspecta

La fata locului s-au mobilizat mai multe echipaje de politie. Criminalistii au strans atent probele gasite si au audiat martorii. Au gasit in buzunarul de la spate al victimei 880 de lei, jumatate din suma pe care rudele stiau ca batranul o avea la el inainte de disparitie. “In cauza s-a intocmit dosar penal pt moarte suspecta urmand sa se propuna solutie legala prin Parchet”, a precizat comisarul sef Alexandru Iorga, comandantul Politiei Gaesti. Politistii spun ca vor afla cu certitudine cauza mortii barbatului abia dupa ce legistii ii vor face necropsia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial