2 mai 2024
Atac SÂNGEROS la Conţeşti! Rupt în bătaie pentru că n-a plătit taxă de protecţie!

Atac SÂNGEROS la Conţeşti! Rupt în bătaie pentru că n-a plătit taxă de protecţie!

Schilodit pentru ca nu a dat taxa de protectie! Este pretul dur pe care l-a platit un tanar de 31 de ani, din Contesti. El povesteste ca a fost atacat in somn de patru indivizi periculosi care-l avertizasera ca daca nu-si plateste linistea va fi linsat. Agresorii l-au lovit cu topoarele si cu sabiile peste picioare pana ce nu s-a mai putut ridica de acolo. Se bucura insa ca sotia si cei doi copii mici ai lor nu erau acasa, altfel tragedia ar fi putut fi si mai mare.

“Data viitoare voi fi decapitat!”

“Dormeam, m-am trezit in lovituri de topoare si de sabie. Pur si simplu mi-au dat, mi-au rupt picioarele si au plecat. V-au amenintat cu moartea? Da. Ce v-au zis? Ca data viitoare voi fi decapitat”, a declarat pentru mariusbuga.ro Florin Busi, victima. Barbatul se teme ca atacatorii vor reveni acasa la el si le vor face rau sotiei si celor doi baieti, de 6 si 8 ani. Pentru moment acestia s-au refugiat la rude, dar se gandesc cu groaza ca i-ar putea gasi si aici.

“L-au tăiat din cap până-n picioare!”

“Cativa barbati au intrat peste el in casa, l-au taiat cu topoare, cu sabii, cu sapa. Si mi-a spus ca e taiat din cap pana-n picioare. Copiii spun ca nu mai vor sa doarma noaptea-n casa ca le e frica!”, spune Nadia, sotia ranitului. Parintii victimei se gandesc si ei la ce este mai rau. “Ne este groaza sa stam in casa, in special nepotilor mei, nora mea, nu vor sa mai stea in casa, nu stiu unde sa-i duc, ce sa fac, deja am auzit zvonuri de la ei ca ii injura, taie copii, nevasta, si pe mine, tot neamul”, povesteste Ion Busi.

Salvat in ultima clipă!

Norocul a facut ca dupa ce agresorii au fugit din casa victimei o vecina a venit sa vada ce s-a intamplat. “L-am gasit lungit in pat, tipa, il durea, era taiat, plin de sange. Se vaita? Da, se vaita. Mi-a spus ca au intrat 4 insi peste el, cu topoare si cu sape si l-au omorat de n-a putut nici sa se salte si sa se apere”, isi aminteste Maria Badea. Femeia i-a dat primul ajutor si a sunat dupa ajutor la 112. “Am gasit un pacient politraumatizat prin agresiune, prezenta multiple plagi taiate, injunghiate cu topoare si sabii si multiple fracturi ale tuturor membrelor”, a declarat Iuliana Dragomir, asistent medical la Ambulanta Racari. Politistii au deschis dosar penal pe numele atacatorilor. “Se fac cercetari pentru lovire”, precizeaza agentul Raluca Trandafir, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial