27 aprilie 2024
IERTAREA SE PLĂTEŞTE! Îşi acuză trei vecini că au violat-o! Cere 10 mii şi-i iartă!

IERTAREA SE PLĂTEŞTE! Îşi acuză trei vecini că au violat-o! Cere 10 mii şi-i iartă!

Viol cu negociere, in comuna Visina! O tanara de 22 de ani si-a reclamat trei vecini la politie ca au batjocorit-o. Fata spune ca a fost luata cu forta de pe strada si dusa acasa la unul dintre cei trei, iar aici ar fi fost amenintata si obligata sa intretina relatii sexuale cu ei. Nimic adevarat, se apara acuzatii care sustin ca totul este o inscenare de-a tinerei si a mamei acesteia sa-i stoarca de bani. Femeile nu neaga o posibila impacare contra-cost – ar renunta la plangere daca indivizii i-ar plati rusinea fetei cu 10 mii de lei…

“Cate 25 de milioane si-i iert!”

“V-au violat? Da. V-au fortat? Au tras de mine, da m-au fortat. Mi-a dat pe parcurs 3 milioane, dar nu mi-au dat cum am zis – cate 25 de milioane. Atata vreti, 25? Da. Si-i iertati? Da, daca nu merge dosarul inainte, daca nu-mi da pe toti”, a declarat pentru mariusbuga.ro Petruta Burcea, presupusa victima. Tanara provine dintr-o familie saraca si are sapte frati. N-ar fi prima data cand a cazut prada celor ce vor sa profite de ea. Acum doi ani un alt barbat din sat ar fi violat-o, iar in urma acestuia a nascut o fetita. Povesteste ca mergea pe strada si la un moment dat s-a intalnit cu cei trei tineri dintr-un sat invecinat. Indivizii i-ar fi propus sa mearga cu ei la distractie, dar ea ar fi refuzat. Atunci barbatii ar fi luat-o pe sus si ar fi dus-o acasa la unul dintre ei, unde s-ar fi consumat violul.

Trasa de par, sechestrata, dar… neplatita!

“Trei insi au venit si-au luat-o de par, au inchis-o in casa. Cand a inchis-o in casa a inceput sa tipe. Ai inceput sa tipi? Da, da, da-ti-mi drumul. N-a putut sa scape. Cat le-ati cerut doamna? Suta de milioane am cerut. Ii iertati daca va dau suta de milioane? Da, da”, spune Elena Burcea, mama fetei. Tinerii isi sustin nevinovatia si spun ca fata a consimtit sa aiba de-a face cu ei. Rudele lor sunt convinse ca baietii ar fi nevinovati si cred ca totul a fost pus la cale de fata pentru a le cere bani.

“Nu e viol, a venit de bunavoie!”

“A fost viol? Nu, ca a venit ea de bunavoie, de bunavoie a venit. De bunavoie a stat, da aici n-a facut nimic cu ea. El a zis ca n-a facut nimica d-le, dar eu am fost langa el sa vad ce a facut?”, declara Maria Mazilescu, mama unuia dintre suspecti. “Asa face la toti, nu e prima data, se duce face cu ei si dupa aia ii reclama la politie ca sa faca un ban. Zicea ma-sa ca e in timpul iernii si trebuie sa faca rost de bani”, e convins Constantin Ionascu, fratele altui suspect. Tanara si mama sa recunosc ca au primit 300 de lei din partea celor acuzati, dar spun ca nu-si retrag reclamatia pana ce nu se aleg cu zece mii de lei.

Cercetarea e cercetare! Pentru viol

“Tanara s-a prezentat la sectia de politie unde a formulat plangere impotriva a trei persoane pentru infractiunea de viol. In continuare se efectueaza cercetari pentru aceasta infractiune”, a precizat comisarul sef Alexandru Iorga, comandantul Politiei Gaesti. Cei trei suspecti sunt cercetati in stare de libertate. Daca se va stabili ca au violat-o pe tanara risca pana la sapte ani de detentie. Ar putea scapa basma curata daca pun mana de la mana si-i dau fetei suma ceruta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial