Ploaie de amenzi în judeţul Dâmboviţa. Peste 600, în doar două zile | TargovisteNEWS

Ploaie de amenzi în judeţul Dâmboviţa. Peste 600, în doar două zile

poliÎn 2 zile, polițiștii din Dâmbovița au intervenit la 102 evenimente, cele mai multe dintre acestea fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 50 de infracțiuni. Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 607 amenzi a căror valoare se ridică 151.010 lei. De asemenea, au fost reținute 22 de permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

În perioada 4-5 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Pe parcursul celor 2 zile, polițiștii au intervenit la 102 evenimente, dintre care 80 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 50 de infracțiuni. Dintre acestea, 28 au fost contra persoanei și 17 contra patrimoniului.

Totodată, polițiștii au aplicat 607 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 151.010 lei.

Ca măsură complementară, pentru abaterile de la normele privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au reținut 22 de permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]