4 mai 2024
Ion Cursureanu candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Hulubeşti: “Continuăm dezvoltarea armonioasă a întregii localităţi!”

Ion Cursureanu candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Hulubeşti: “Continuăm dezvoltarea armonioasă a întregii localităţi!”

“STIMAȚI CONSĂTENI, DRAGI PRIETENI DIN COMUNA HULUBEȘTI!

Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar pentru perioada 2024-2028 , conștient fiind că trebuie să continuăm toate obiectivele pentru dezvoltarea comunei Hulubești.

Am alături de mine o echipă de consilieri serioși care pun mai presus de toate interesul public și nu interesul personal, consilieri care mă vor sprijini în dezvoltarea armonioasă a întregii localități.

Voi continua să asfaltez celelalte drumuri de pe raza comunei, precum și ulițele aferente, voi continua extinderea de canalizare, voi asigura un iluminat public eficient cu consum redus de energie în toată localitatea, voi construi locuri de joacă pentru copii în toate satele pentru petrecerea timpului liber precum și miniterenuri de sport în celelate două sate.

Voi continua demersurile împreună cu comunele Ludesti , Crangurile și Cobia pentru introducerea retelei de gaze.

Avem în vedere reabilitarea Căminului Cultural Hulubești precum și a Școlii Gimnaziale, proiectele celor două obiective sunt în evaluare, așteptăm să se deschidă axele de finanțare.

Dar oferta electorală pentru 2024-2028 este mult mai mare și o voi înainta în campania electorală fiecărei gospodării în parte.

STIMAȚI CONSATENI, DRAGI PRIETENI! Aștept să fiți aproape de mine și de echipa mea și să votați primarul dumneavoastră precum și echipa de consilieri a PSD.

VOTAȚI CURSUREANU ION PRIMAR PRECUM ȘI CONSILIERII PSD LA CONSILIUL LOCAL HULUBEȘTI! VOTAȚI CORNELIU ȘTEFAN PREȘEDINTE AL CJ DÂMBOVIȚA ,VOTAȚI CONSILIERII PSD LA CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA!

Vă respect și vă prețuiesc!

Cu alese sentimente,

Primar,

ION CURSUREANU”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial