3 mai 2024
Accident pe Șoseaua Găești, în Târgoviște. O mașină de la Bolt a fost izbită de un alt autoturism. Unul dintre șoferi are o alcoolemie uriașă

Accident pe Șoseaua Găești, în Târgoviște. O mașină de la Bolt a fost izbită de un alt autoturism. Unul dintre șoferi are o alcoolemie uriașă

Accident, în această după-amiază, pe Șoseaua Găești, la ieșirea din municipiul Târgoviște.

O mașină de la compania de transport persoane Bolt a fost izbită de un alt autoturism, iar unul dintre șoferi are o alcoolemie uriașă, precizează anchetatorii.

În urma impactului, doi oameni au fost răniți și duși la spital. Din primele date, șoferul care venea din spate, și care se află sub influența băuturilor alcoolice, nu ar fi păstrat distanta fata de masina de la Bolt si a lovit-o in plin.

”Accident rutier pe Șoseaua Găești La data de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște-Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. În urma deplasării la fața locului, pe Șoseaua Găești, și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, respectiv un pasager și un conducător auto.

Totodată, unul dintre șoferi, un bărbat de 29 de ani, în urma testării cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 1,06 mg/l alcool în aerul expirat. Traficul se desfășoară alternativ.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial