7 mai 2024
Ce ghinion a pândit-o pe o șoferiță, de 23 de ani, din Moreni

Ce ghinion a pândit-o pe o șoferiță, de 23 de ani, din Moreni

O șoferiță, din Moreni, dar și alți trei tineri din județ s-au ales cu probleme după ce au fost opriți în trafic de polițiști.

În cazul tinerei, agenții au constatat că aceasta s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, iar ceilalți au fost prinși conducând deși aveau permisul suspendat ori nu dețineau deloc permis de conducere.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru control, pe strada Laminorului, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Bărbulețu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au oprit pentru control, pe drumul județean 101G, în satul Crivățu, un autoturism condus de un minor de 16 ani, din localitate, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În plus, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au surprins, pe str. 22 Decembrie din localitate, o tânără de 23 de ani, din Moreni, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Aceasta a prezentat un rezultat preliminar pozitiv la testarea efectuată pentru indicarea consumului unor substanțe psihoactive, fiindu-i recoltate probe biologice de la o unitate medicală.

De asemenea, un alt tânăr de 18 ani, din satul Piatra, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 601A, în localitatea Săbiești, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate situațiile, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial