O femeie din Dâmboviţa a fost ucisă de un sirian refugiat | TargovisteNEWS

O femeie din Dâmboviţa a fost ucisă de un sirian refugiat

idI.D. avea 44 de ani,  era din Jugureni, comuna Ulieşti şi lucra de 7 ani  ca menajeră într-o vilă a unor oameni de afaceri bucureşteni din cartierul Militari.

Mohamed Milad, un sirian refugiat în vârstă de 32 de ani, care ar fi avut probleme mari atât în Germania, cât şi prin Romania, se pare că era un apropiat al fiicei proprietarilor pe care ar fi vizitat-o chiar în noaptea crimei.

mohamedA fost surprins de camerele de luat vederi cum s-a ascuns după un pom după ce s-a făcut că pleacă şi a stat pitit  până când prietena lui a ieşit din casă. Imediat a ieşit din ascunzătoare şi a dat buzna peste menajera care locuia la subsol pe care a ucis-o cu bestialitate – cel mai probabil pentru a se răzbuna pe fiica proprietarilor.

Oribila crimă a fost descoperită  la scurt timp chiar de soţul femeii. Acesta şi-a găsit soţia într-o baltă de sânge, iar un incendiu izbucnise  la  subsol. Victima avea lovituri la cap şi nu a mai putut fi salvată de medici.

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]