28 martie 2024

Se fac angajări în poliţie! 168 de posturi, scoase la concurs

poliCOMUNICAT DE PRESĂ

 Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Persoanele care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 168 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

Din totalul acestora, 159 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar 9 posturi urmează a fi ocupate prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofițer (136), cât și de agent (26) și personal contractual (6).

Sunt scoase la concurs posturi în domeniile: criminalistică, securitate informatică, operațiuni speciale, analiza drogurilor, C.B.R.N.e, psihologie, sociologie, comunicare și relații publice, medicină veterinară, logistică, achiziții publice, implementarea proiectelor, financiar, poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, resurse umane, securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița se va organiza un concurs pentru ocuparea postului vacant de ofițer specialist III (sociolog) din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Mai multe informații pot fi obținute accesând https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs sau https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial