Incediu uriaş la Valea Voievozilor! Şi-a salvat animalele, dar a suferit arsuri pe 65 la sută din suprafaţa corpului… | TargovisteNEWS

Incediu uriaş la Valea Voievozilor! Şi-a salvat animalele, dar a suferit arsuri pe 65 la sută din suprafaţa corpului…

vvo2Flăcările au mistuit o gospodărie din Valea Voievozilor, judeţul Dâmboviţa. Proprietarul, un bătrân de 84 de ani, s-a luptat cu focul ca să-şi salveze animalele şi a suferit arsuri grave.

Un alt vecin, care i-a sărit în ajutor, a fost şi el rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vecinii povestesc că bătrânul de 84 de ani a vrut să îşi salveze caprele din calea vâlvătăilor. Când a văzut că flăcările i-au cuprins gospodăria, omul s-a dus imediat să elibereze animalele .

vvoVecină: „Proprietarul a vrut să scoată caprele de acolo, a ars pe mai mult de jumătate.”

Vecină: „Eu când am ieşit din casă, valvătaia era mare!”

Când l-a văzut cu hainele arzând pe el, un vecin i-a sărit imediat în ajutor .

vvo1Vecină: „L-a văzut în flăcări, a mai venit un vecin şi de abia l-a scos.”

La faţa locului au ajuns trei autospeciale, iar pompierii au reuşit în cele din urmă, după zeci de minute de luptă cu flăcările, să lichideze incendiul. Omul a fost salvat, însă a ajuns la spital cu arsuri grave.

Marian Iosif, comandant Detaşamentul de pompieri Târgovişte:Proprietarul a suferit arsuri pe aproximativ 65 la sută din suprafaţa corpului.”

Şi vecinul care a sărit în ajutor a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

vvo4Asistent medical SAJ Dâmboviţa: „E stabil hemodinamic.”
Reporter: „Are arsuri?”
Asistent: „Da!”

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, spun pompierii.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]