Incediu uriaş la Valea Voievozilor! Şi-a salvat animalele, dar a suferit arsuri pe 65 la sută din suprafaţa corpului… | TargovisteNEWS

Incediu uriaş la Valea Voievozilor! Şi-a salvat animalele, dar a suferit arsuri pe 65 la sută din suprafaţa corpului…

vvo2Flăcările au mistuit o gospodărie din Valea Voievozilor, judeţul Dâmboviţa. Proprietarul, un bătrân de 84 de ani, s-a luptat cu focul ca să-şi salveze animalele şi a suferit arsuri grave.

Un alt vecin, care i-a sărit în ajutor, a fost şi el rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vecinii povestesc că bătrânul de 84 de ani a vrut să îşi salveze caprele din calea vâlvătăilor. Când a văzut că flăcările i-au cuprins gospodăria, omul s-a dus imediat să elibereze animalele .

vvoVecină: „Proprietarul a vrut să scoată caprele de acolo, a ars pe mai mult de jumătate.”

Vecină: „Eu când am ieşit din casă, valvătaia era mare!”

Când l-a văzut cu hainele arzând pe el, un vecin i-a sărit imediat în ajutor .

vvo1Vecină: „L-a văzut în flăcări, a mai venit un vecin şi de abia l-a scos.”

La faţa locului au ajuns trei autospeciale, iar pompierii au reuşit în cele din urmă, după zeci de minute de luptă cu flăcările, să lichideze incendiul. Omul a fost salvat, însă a ajuns la spital cu arsuri grave.

Marian Iosif, comandant Detaşamentul de pompieri Târgovişte:Proprietarul a suferit arsuri pe aproximativ 65 la sută din suprafaţa corpului.”

Şi vecinul care a sărit în ajutor a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

vvo4Asistent medical SAJ Dâmboviţa: „E stabil hemodinamic.”
Reporter: „Are arsuri?”
Asistent: „Da!”

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, spun pompierii.

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]