Incediu uriaş la Valea Voievozilor! Şi-a salvat animalele, dar a suferit arsuri pe 65 la sută din suprafaţa corpului… | TargovisteNEWS

Incediu uriaş la Valea Voievozilor! Şi-a salvat animalele, dar a suferit arsuri pe 65 la sută din suprafaţa corpului…

vvo2Flăcările au mistuit o gospodărie din Valea Voievozilor, judeţul Dâmboviţa. Proprietarul, un bătrân de 84 de ani, s-a luptat cu focul ca să-şi salveze animalele şi a suferit arsuri grave.

Un alt vecin, care i-a sărit în ajutor, a fost şi el rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vecinii povestesc că bătrânul de 84 de ani a vrut să îşi salveze caprele din calea vâlvătăilor. Când a văzut că flăcările i-au cuprins gospodăria, omul s-a dus imediat să elibereze animalele .

vvoVecină: „Proprietarul a vrut să scoată caprele de acolo, a ars pe mai mult de jumătate.”

Vecină: „Eu când am ieşit din casă, valvătaia era mare!”

Când l-a văzut cu hainele arzând pe el, un vecin i-a sărit imediat în ajutor .

vvo1Vecină: „L-a văzut în flăcări, a mai venit un vecin şi de abia l-a scos.”

La faţa locului au ajuns trei autospeciale, iar pompierii au reuşit în cele din urmă, după zeci de minute de luptă cu flăcările, să lichideze incendiul. Omul a fost salvat, însă a ajuns la spital cu arsuri grave.

Marian Iosif, comandant Detaşamentul de pompieri Târgovişte:Proprietarul a suferit arsuri pe aproximativ 65 la sută din suprafaţa corpului.”

Şi vecinul care a sărit în ajutor a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

vvo4Asistent medical SAJ Dâmboviţa: „E stabil hemodinamic.”
Reporter: „Are arsuri?”
Asistent: „Da!”

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, spun pompierii.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]