27 aprilie 2024
Deţinutul bătut de un coleg de celulă a murit în spital! Agresorul este suspectat de două crime!

Deţinutul bătut de un coleg de celulă a murit în spital! Agresorul este suspectat de două crime!

Sfarsit tragic pentru detinutul din Penitenciarul Margineni, din Dambovita, batut crunt de colegul lui de celula. Barbatul de 31 de ani a murit luni seara la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Capitala, unde fusese dus dupa bataie.

Odata cu vestea mortii victimei, coducerea penitenciarul face public numele agresorului; este vorba de un detinut deosebit de periculos, care mai este suspectat de alte doua crime oribile.

Barbatul suspectat ca si-a ucis colegul de celula se numeste Eugen Gales, are 41 de ani si ispasea o pedeapsa de 3 ani si patru luni pentru vatamare corporala.

Dar, spun anchetatorii, tot el este acuzat ca si-a omorat o matusa si pe un consatean din comuna natala, aflata in judetul Buzau.

In urma cu un an, detinutul a evadat de sub escorta gardienilor care il dusesera la judecatorie si vreme de trei saptamani a fost de negasit. Autoritatile au mobilizat atunci forte impresionate pentru a-l gasit , iar actiunea de capturare a fost foarte dificila.

Incarcarat din nou in regim de maxima securitate, avand in celula un singur coleg, Gales a recidivat. In urma cu doua saptamani l-a lovit pe celalt detinut cu un scaun in cap. Acesta din urma a zacut in coma la spital dar luni seara a murit. Eugen Gales isi sporeste astfel la trei numarul acuzatiilor de omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial