3 mai 2024
VIDEO! Un târgoviştean ŞOCHEAZĂ Italia! Şi-a ucis iubita în faţa copilaşului ei de 2 ani!

VIDEO! Un târgoviştean ŞOCHEAZĂ Italia! Şi-a ucis iubita în faţa copilaşului ei de 2 ani!

Moartea infricosatoare a unei romance de 23 de ani socheaza Italia: iubitul ei, tot un roman, nu a putut sa accepte sfirsitul relatiei lor, asa ca a urmarit-o si a ucis-o, chiar in fata copilasului ei, in varsta de doi ani.

Apoi, tanarul a vrut sa-si ia viata cu aceeasi arma, dar nu a reusit.

Acasa, in Sighetu Marmatiei, rudele sunt inspaimantate de tot ce s-a intamplat si nu pot crede ca toate sperantele fetei intr-o viata mai buna s-au naruit atat de brutal.

Barbatul a urmarit-o si s-a postat in fata casei ei. Ea l-a vazut si a reusit sa-l evite, in prima faza, refugiindu-se in barul in care lucra.

El nu a renuntat si in jurul orei 11 noaptea a surprins-o la iesirea din bar. A bruscat-o si a constrans-o sa urce in masina ei, chiar daca inauntru era si baiatul de 2 ani.

Au inceput sa se certe si barbatul a ucis-o cu lovituri de cutit. Cativa trecatori au auzit tipete si au chemat Ambulanta, insa Bianca nu a mai putut fi salvata.

La randul sau, Andrei a indreptat arma asupra sa si este in stare foarte grava la un spital din Roma.

Rudele fetei, din Sighetul Marmatiei, sunt inmarmurite de nenorocirea care-a dat peste ei.

Si fostul sot al Biancai a mers acum in Italia, pentru inmormantare, caci familia fetei, modesta, nu poate plati 5.000 de euro ca sa-i aduca in tara trupul neinsufletit.

Urmeaza ca legea sa stabileasca unde va ramane mai departe copilasul de doi ani, pentru ca si bunica materna, aflata in Italia, si tatal lui, din Maramures, ar dori sa-l creasca.

Numai cu ajutorul psihologilor va putea sa uite scenele teribile la care a asistat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial