28 martie 2024
VIDEO! Bunicul șoferului care a murit în cumplitul accident de la Văcărești –  “Îi plăceau mașinile, să fugă cu ele”

VIDEO! Bunicul șoferului care a murit în cumplitul accident de la Văcărești – “Îi plăceau mașinile, să fugă cu ele”

prepe1La Gura Sutii, in Dambovita, jalea a cuprins tot satul. Cei doi tineri morti in cumplitul accident petrecut in urma cu doua nopti au fost condusi vineri pe ultimul drum.

Tanarul de la volan, in varsta de 22 de ani, urma sa faca nunta peste o luna, iar rudele erau prinse cu pregatirile cand a venit cumplita veste. Familia celuilalt baiat, care abia implinise 14 ani, a reusit cu greu sa faca rost de cele necesare ceremoniei. In ceea ce priveste ancheta, politistii nu stiu inca daca soferul era baut, dar sunt convinsi ca viteza nebuna a fost una dintre cauzele tragediei.

La 70 de ani, acest batran abia astepta sa-si vada nepotul in costum de ginere. Tanarul muncea in Spania si isi luase vacanta tocmai ca sa faca nunta. Era un baiat painea lui Dumnezeu, spun rudele, dar avea o boala: masinile si viteza.

Bunicul soferului: “Era baiat cuminte, nu ii placeau bauturi alcoolice, nimic, de uite, ii placeau masinile, ii placea sa fuga cu ele.”

Acum doua seri, tanarul a plecat cu alti trei amici la o partida de fotbal. Si-au petrecut apoi seara la o terasa. Dupa miezul noptii, la intoarcerea spre casa, soferul nu a mai stapanit masina si a intrat intr-un pom.

Gheorghe Nita, vecin: “Lucra in Spania, a venit in vacanta, nu stiu ce s-a intamplat. Baiat cumintre…ce s-o fi intamplat, viteza, cred ca a fost si obosit.”

Constantina Parvu, vecina: “Alta durere mai mare ca asta nu exista. A fost in Spania de atatea ori si nu s-a intamplat nimic.”

Elena Rotaru, vecina: “Nu stiu ce zile a avut. E pacat, pacat ce-a facut. Toti ajungem aici, dar i-a ars la suflet pe toti, a lasat durere mare.”

Vecina: “Foarte mare durere. Baiat tanar, ajuta pe toata lumea si pe mine ma ajuta. Nici acum nu-mi vine sa cred, eu nu constientizez ca el e mort.”

Alaturi de sofer, si-a pierdut viata si cel mai tanar din grupul de prieteni. Ion abia implinise 14 ani.

Unchiul victimei: “L-a pandit moartea, asta i-a fost soarta. Era un copil in floarea vietii, 14 ani, saracul, abia scosese buletinul si el si s-a intamplat nenorocirea.”

Un al treilea tanar, in varsta de 25 de ani, fost fotbalist, este si el in stare extrem de grava, la un spital din Bucuresti. Familia e daramata pentru ca medicii nu le-au dat mari sperante. Singurul cu rani usoare este proprietarul masinii, pe care impactul l-a proiectat prin parbriz: asa a scapat intreg.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial