7 mai 2024
A furat mașina unui fast-food din Târgoviște, 10 lei și ceva de mâncare. În final, aventura i s-a terminat rău…

A furat mașina unui fast-food din Târgoviște, 10 lei și ceva de mâncare. În final, aventura i s-a terminat rău…

Aventură de pomină pentru un tânăr, de 18 ani, din Târgoviște.

Deși nu are permis de conducere, tânărul a furat mașina unui fast-food din localitate, dar și 10 lei și câte ceva de mâncare din local.

Din primele date, spun anchetatorii, bărbatul ar fi intrat în societate pe o fereastră, apoi a găsit cheia autoturismului și a plecat la plimbare.

Ulterior a abandonat mașina pe o stradă și a încercat să-și piardă urma.

Tot el, susțin investigatorii, ar fi același individ care a încercat să spargă și o casă de schimb valutar din Târgoviște, în urmă cu aproximativ două săptămânâni.

Cercetat de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore

În urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște- Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, la data de 25 aprilie a.c., un tânăr de 18 ani, din Târgoviște, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la infracțiunea de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 12 spre 13 aprilie a.c., tânărul ar fi pătruns, prin forțarea/escaladarea unei ferestre, într-un fast-food din Târgoviște, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv cheia unui autoturism, 10 lei și produse alimentare.

Tot în cursul aceleași seri, acesta ar fi pătruns într-o casă de schimb valutar și în două magazine, din municipiul Târgoviște, de unde ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri.

În plus, în perioada 13-15 aprilie a.c., bănuitul ar fi sustras un autoturism din proximitatea unui fast-food, iar, ulterior, l-ar fi condus, deși nu deținea permis de conducere.

Autoturismul a fost abandonat pe strada Col. Marin Stănescu.

Astăzi, 26 aprilie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, anunță Poliția Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial