2 mai 2024
Dublă tragedie la Voineşti! Soţ şi soţie, găsiţi morţi în dormitor!

Dublă tragedie la Voineşti! Soţ şi soţie, găsiţi morţi în dormitor!

Dubla tragedie in localitatea Voinesti! Doi soti, de 76 si 78 de ani, au fost gasiti fara suflare in dormitorul casei lor. Cei doi batrani n-au mai dat niciun semn de viata de aproape 24 de ore. Rudele lor s-au ingrijorat terbil cand au vazut ca nu raspund nici la telefon. Fratele femeii a fost cel care a dat peste imaginea mortii cand a venit acasa la sora lui. Batrana si sotul ei erau fara viata, intoxicati cu monoxid de carbon.

“Nu-mi vine sa cred, m-a sunat de la Bucuresti o nepoata de-a mea, mi-a spus ca au murit, sa vin sa vad ca nu-i venea sa creada. E adevarat, nu-mi vine sa cred…”, a declarat pentru mariusbuga.ro Mariana Oncescu, ruda celor doi soti decedati.

Apropiatii victimelor sunt in stare de soc. Vorbisera cu cei doi soti chiar inainte cu cateva zile. Ii consolau dupa ce in urma cu trei ani isi pierdusera unica fiica si nu isi mai revenisera. Fratele femeii spune ca nu va uita toata viata cum si-a gasit sora si cumnatul.

“Am gasit poarta incuiata, usa de la intrare in casa incuiata, m-am uitat pe geam si i-am vazut pe amandoi morti, unul pe pat si sora cazuta jos cu capul pe pat”, ne-a povestit Gheorghe Teodorescu, fratele femeii.

Cu o zi inainte de tragedie, barbatul ii povestise unei vecine ca are probleme cu soba si ca trebuie sa o repare urgent. N-a mai apucat.

“Stiu ca dupa spusele decedatului avea soba nematurata. Ieri a desfacut-o, am stat eu de vorba si mi-a spus ca a desfacut-o si tot mai iese fum. Ma duc acasa acuma sa o desfac din nou”, isi amenintea Emilia Negut.

“Zice ca de la o soba, n-a fost curatata, tragedie mare, erau niste oameni foarte cumsecade”, spunea Daniela Badea, vecina.

Impietrite de durere, rudele se pregatesc acum de inmormantarea celor doi soti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial