26 aprilie 2024
Accident MORTAL şi cu SCANDAL, seara trecută, la Târgovişte! Şoferul, la un pas să fie LINŞAT de rudele decedatului!

Accident MORTAL şi cu SCANDAL, seara trecută, la Târgovişte! Şoferul, la un pas să fie LINŞAT de rudele decedatului!

accroAccident mortal si cu scandal, seara trecuta, la iesire din Targoviste. Un barbat, de 66 de ani, care voia sa ajunga la un magazin, a fost izbit in plin de o masina de teren, condusa de un inginer.

Soferul sustine ca pietonul i-a aparut brusc in fata masinii si n-a mai avut ce face sa evite impactul.

accro3Rudele si apropiatii victimei au fost la un pas sa-l linseze pe automobilist si doar interventia fortelor de ordine au calmat spiritele.

accro4“Soferul l-a luat brusc si l-a aruncat jos, nimic, nici frana, absolut nimic! Mort! Eu am crezut ca e un nepot de-al meu, cand ma uit mai bine, tataia!”, ne-a declarat Maria Ciubotaru, martor.

 
accro2“Am auzit o busitura mare! Am crezut ca e vreu caine, ia sa ma uit si eu. Cand m-am dus sa ma uit, cine era? Tata! Era cu capul in jos si ii curgea sange din gura”, ne-a povestit Marius Zamfir, fiul victimei.
 
“Dintr-o data, cum stateam cu baietii, l-a luat si l-a busit tocmai de acolo pana-n partea cealalta. Nu frana, nu nimic, l-a aruncat in partea aia, vreo 5 metri, l-a luat pe capota, sus”, isi amintea Cornel Zamfir.
 
Soferul, in varsta de 54 de ani, inginer de profesie, venea din Campina si se indrepta pe drumul spre Campulung. La iesirea din Targoviste a dat de necaz.
 
accro5“A aparut in fata, erau doi, unul a scapat, unul a inceput sa joace in fata masinii, n-am mai putut sa-l evit. A sarit exact in fata masinii! Considerati ca aveti vreo vina? Nu!”, ne-a marturisit Bogdan Cristian.
 
Automobilistul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Oamenii legii i-au deschis insa dosar penal.
 
accro4“Politistii au intocmit pe numele conducatorului auto dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, efectuandu-se cercetari pentru a se stabili toate imprejurarile evenimentului”, ne-a precizat agentul Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.
 
accro6Daca va fi gasit vinovat, soferul risca de la 2 la 7 ani de inchisoare
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial