24 aprilie 2024
IMPACT MORTAL, la Comişani! O femeie a murit, alte trei persoane au fost rănite!

IMPACT MORTAL, la Comişani! O femeie a murit, alte trei persoane au fost rănite!

acomi3Impact mortal pe drumul judetean 711, la Comisani. Doua masini s-au ciocnit frontal, o femeie, de 67 de ani, a murit, iar alte trei persoane au fost ranite.
Se pare ca unul dintre soferi i-a taiat calea celuilalt, povestesc martorii si asa a avut loc ciocnirea violenta.
acomi1Femeia de 67 de ani era in masina cu fiica sa, de 42 de ani. In cealalta masina se aflau un sofer de, 39 de ani, si un pasager, de 24 de ani. Martorii povestsc ca tanarul a iesit de pe sensul lui si s-a dus glont in fata autoturismului ce venea de pe contrasens.
acomi2“Viteza, depasire in scurt, prea scurta, s-a bagat in fata, i-a taiat calea, eram in fata, colea, la carciuma, i-a taiat calea!”, ne-a povestit Doru Suditu, martor.
Cativa localnici au sarit imediat in ajutorul ranitilor si au incercat sa le acorde primul ajutor pana la sosirea echipajele de salvare.
acomiVictimele au fost preluate de echipajele de la SMURD si ambulanta si duse la spitalul judetean din targoviste. Pasagera de 67 de ani n-a mai supravietuit, iar doctorii i-au constatat decesul.
“In urma coleziunii au rezultat patru victime ce au fost transportate la spital, una dintre acestea a decedat”, ne-a precizat inspectorul Alexandra Nicuale, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.
Soferul este cercetat de politisti pentru ucidere din culpa. Daca va fi gasit vinovat risca de la 2 la 7 ani dupa gratii
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial