4 mai 2024
VIDEO: N-ai cum să nu plângi. Elevii de la Carabella îşi iau rămas bun de la Rareş Bratu

VIDEO: N-ai cum să nu plângi. Elevii de la Carabella îşi iau rămas bun de la Rareş Bratu

Trec momente de durere la Colegiul Naţional Constantin Carabella Târgovişte.

Prietenii, colegii şi profesorii îşi iau rămas bun de la Rareş Bratu, un elev apreciat care va rămâne veşnic în inimile tuturor celor care l-au cunoscut.

Soarta crudă a decis ca Rareş să urce la cer, lăsându-le un gol în suflete apropiaţilor lui.

“Ne indreptam toate gandurile si rugaciunile noastre catre Rares si cei dragi si apropiati lui.

Sper ca bunul Dumnezeu sa-l tina la sanul lui pe Rares, sa vegheze pasii lui Alex si sa-i dea putere Laurei. Suntem recunoscatori pentru privilegiul de a-l fi cunoscut pe Rares si pretuim amintirile pe care ni le-a lasat personal sau’ din auzite’ de la apropiati.

Stim ca nu va putem sterge lacrimile ,dar poate ca e mai bine sa le lasam sa curga acum …Ne vom ruga pentru voi toti si stiu ca toate rugile vor fi ascultate . Nu ne luam ramas bun de la Rares – el a ramas in inimile noastre.

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti, eu si mama mea”.

“Dumnezeu să te aibă în pază, Rares! Ai fost, ești și vei rămâne un luptător. Din păcate viața asta nu este dreaptă mereu, dar să știi că indiferent de situație, noi te vom purta mereu în gândurile și în inimile noastre.

Vei rămâne de asemenea, fratele nostru… Încercând să înțeleg de ce s-au întâmplat toate astea, știu, în sufletul meu că, acolo sus, Dumnezeu are nevoie de cei mai buni și sunt sigur că ne vom revedea la un moment dat.

Între timp, sper ca tu, de acolo de sus, să ne urmărești și să fii alături de noi, pentru că și noi vom fii alături de tine… Alături de tine și de băieți am reușit să ne împlinim visele și pot spune că alături de tine și de trupă am avut cei mai frumoși ani ai vieții mele…

În memoria lui Rareș, am realizat acest mic video…”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial