28 aprilie 2024
VIDEO ŞOCANT! O femeie din Manga şi fiul ei, LEGAŢI DE MÂINI ŞI LA GURĂ, ÎNJUNGHIAŢI ŞI JEFUIŢI de trei indivizi mascaţi!

VIDEO ŞOCANT! O femeie din Manga şi fiul ei, LEGAŢI DE MÂINI ŞI LA GURĂ, ÎNJUNGHIAŢI ŞI JEFUIŢI de trei indivizi mascaţi!

batutamangaO femeie de 76 de ani si fiul ei, de 54 de ani, au fost batuti crunt si jefuiti de trei indivizi mascati care au intrat noaptea peste ei in casa.

Agresorii si-au terorizat victimele, apoi au scotocit toata locuinta si au reusit sa dea de banii pe care bietii oameni ii pusesera deoparte – 15 mii de lei. Politistii sunt in alerta, dar deocamdata nu au reusit sa-i captureze pe suspecti.

A venit ala aproape de mine, am aprins becul, i-am tras cagula lui ala de pe cap, s-a enervat si am inceput sa ne luptam“, a spus victima, Gheorghe Cobianu.

Barbatul este necasatorit si locuieste cu mama lui.
Isi castiga traiul din mica lui gospodarie: vinde lapte si mere.
Cu greu a reusit sa puna deoparte 15 mii de lei. Amenintat cu moartea de talhari, barbatul a fost nevoit sa le spuna unde tine banii.

Oamenii povestesc ca au fost chinuiti de indivizi mai bine de 20 de minute. I-au lovit cu pumnii, cu picioarele si i-au amenintat cu cutitul. De teama ca vor fi omorati, le-au dat toti banii din locuinta. Cu ultimele puteri, barbatul a inceput sa tipe dupa ajutor, iar vecinii au sunat la 112.

Daca nu le dadeam banii, ne omorau, atat de violenti erau. M-au legat de maini si de gat, simteam ca mor“, a mai spus barbatul.

Da banii, ca el a spus ca el nu are si ca ai tu. M-a batut, taci ca te omor, da cutitul ca te tai“, a spus mama barbatului, Maria Cobianu.

Vecinii sunt in stare de soc mai cu seama ca atacatorii sunt inca liberi. “Au fost niste oameni care se pricep la talharii, ca sa bati o femeie in varsta in halul asta esti un om fara inima si fara scrupule“, a spus o vecina, Mariana Popa.

Victimele n-au putut da indicii despre agresori, dar spun ca nu pareau a fi din zona. Politistii incearca sa le dea de urma, dar deocamdata nici nu i-au identificat.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial