27 aprilie 2024
Accident spectaculos la Ilfoveni! Microbuzul cu muncitori s-a răsturnat! “Puteau să fie morți!”

Accident spectaculos la Ilfoveni! Microbuzul cu muncitori s-a răsturnat! “Puteau să fie morți!”

acc-ilfPatru bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost la un pas de moarte, după ce un microbuz de marfă s-a răsturnat în poarta unei gospodării.

Proprietarul se pregătea să plece când un vehicul în care se aflau trei persoane i-a tăiat razant calea. Ca prin minune, nimeni nu a fost rănit.

acc-ilf1Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Ilfoveni. Şoferul şi cei doi muncitori se întorceau de la Bucureşti, cu un microbuz de marfă, şi se îndreptau către casă. La un moment, dat, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în poarta unui localnic.

Martor: “Am deschis poarta, am ieşit, am scos bicicleta, o ţineam cu o mâna, să închid poarta şi nu am mai apucat că mi-a luat bicicleta. M-am speriat când l-am vazut cu roţile în sus. El motivează că i-a intrat soarele în ochi şi nu a văzut.

acc-ilf2Sofer: “O maşină din fată mi-a tăiat curbă şi eu am tras dreapta şi m-am dus pe șanț.

Martoră: “Când am auzit buşituram am ieşit afară. Am văzut maşină răsturnată. Pe el nu îl vedeam, că era un fum acolo. Dacă nu se dădea să închidă poartă, era mort.

Localnicii povestesc că au auzit o bubuitură puternică. Şoferul şi cei doi pasageri au scăpat, din fericire, doar cu o sperietură zdravănă.

Martor: “Puteau să fie morţi. Puteau. Au avut şansă.

acc-ilf3Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. O anchetă a poliţiei va stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial