26 aprilie 2024
VIDEO! TRAGEDIE, noaptea trecută, la Gura Şuţii! Un bărbat a fost găsit fără viaţă!

VIDEO! TRAGEDIE, noaptea trecută, la Gura Şuţii! Un bărbat a fost găsit fără viaţă!

mortgs2Un barbat de 62 de ani a murit aseara dupa ce casa parinteasca in care se afla a luat foc. Chiar daca locuia in Targoviste obisnuia sa vina des in satul Gura Sutii, locul unde a copilarit.

mortgs3Pentru ca vremea se racise, a dat drumul unui resou sa se incalzeasca. Rudele cred ca omul a atipit iar un scurt circuit la reteaua electrica a pornit incendiul. Victima a fost gasita fara viata, cel mai probabil intoxicata cu monoxid de carbon.

Un vecin a fost cel care a vazut fumul gros si a alertat pompierii si politistii. La fata locului au venit si cei de la ambulanta, dar din pacate omul decedase deja. La aflarea vestii, rudele au venit intr-un suflet

mortgs1Fratele victimei: S-ar parea ca s-a aprins focul de la o cauza electrica…nu stiu daca de la resou, priza…sunt urme de arsuri.

Toti vecinii au numai cuvinte de lauda despre el. Isi ingrijea gospodaria unde au trait parintii sai, chiar daca el locuia cu familia sa la Targoviste. De data acesta, spun apropiatii, venise sa curete via.

mortgs5Trupul barbatului a fost ridicat de anchetatori. Intre timp, politistii au strans probe la fata locului pentru a stabili, impreuna cu pompierii, cum s-a intamplat totul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial