2 mai 2024
E Ziua Poliției Române! La mulți ani TUTUROR polițiștilor din IPJ Dâmbovița!

E Ziua Poliției Române! La mulți ani TUTUROR polițiștilor din IPJ Dâmbovița!

www.mariusbuga.ro_images_zepisiMESAJUL ŞEFULUI INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA DE ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

 

 

La mulţi ani Poliţiei Române! La mulţi ani poliţiştilor din Dâmboviţa!

 

Astăzi, 25 martie, la ceas aniversar, sub semnul Bunei Vestiri, doresc să transmit La mulţi ani poliţiştilor de pretutindeni! Fie ca această sărbătoare să aducă împliniri şi bucurii în sufletul poliţiştilor şi personalului contractual din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

 

Ne mândrim cu 194 de ani de atestare documentară a Poliției Române Moderne. De-a lungul timpului, poliţia, instituție fundamentală a statului de drept, a urmat o serie de reforme, devenind o entitate profesionistă, un factor de stabilitate și siguranță.

 

Poliția, partenerul important al agenţiilor de aplicare a legii,  este prima instituție la care cetăţenii apelează cu încredere atunci când au nevoie, lucru datorat efortului polițiștilor care și-au dus la îndeplinire toate misiunile cu succes, dovedind de fiecare dată onestitate, fermitate şi imparţialitate.

 

Astfel, doresc să-mi exprim admiraţia pentru seriozitatea, efortul şi profesionalismul de care aţi dat dovadă în realizarea atribuţiilor de serviciu.

 

Pe viitor, în spiritul echipei pe care o formăm, îmi doresc să obţinem rezultate remarcabile în activitatea pe care o desfăşurăm şi să avem parte de multă putere de muncă pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţie.

 

De asemenea, adresez mulţumiri familiilor dumneavoastră pentru că vă sunt alături atât în momentele dificile cât şi în cele de bucurie şi sărbătoare.

 

În numele poliţiei dâmboviţene, le mulţumesc cetăţenilor pentru încrederea acordată, care în același timp ne onorează şi ne obligă să găsim cele mai bune soluții pentru soluţionarea problemelor comunității.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial