16 iulie 2024
Anchetă după ce două adolescente internate în Secţia Psihiatrie ar fi fost bătute de un angajat al spitalului

Anchetă după ce două adolescente internate în Secţia Psihiatrie ar fi fost bătute de un angajat al spitalului

Anchetă după ce două adolescente internate în Secţia Psihiatrie ar fi fost bătute de un angajat al Spitalului judeţean din Târgovişte.

“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 33 de ani, din Brănești.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, în această dimineață, la domiciliu bărbatului a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind descoperite și indisponibilitate mai multe bunuri.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din investigațiile efectuate a reieșit că acesta, având calitatea de asistent medical la secția de geriatrie din cadrul unei unități spitalicești din Târgoviște, ar fi agresat fizic două minore, de 13 și 17 ani, care ar fi fost internate la secția de psihiatrie.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”, a menţionat Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial