22 mai 2024
Amenințare, distrugere și ultraj, pe o stradă din Nucet

Amenințare, distrugere și ultraj, pe o stradă din Nucet

Amenințare, distrugere și ultraj, pe o stradă din Nucet.

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină după ce un individ ar fi ameninţat două femei şi un bărbat, iar ulterior i-ar fi avariat maşina unui alt localnic.

Bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri, reținut pentru 24 de ore

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 45 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 19:40, în timp ce s-ar fi aflat pe strada Tinică, din localitatea Nucet, pe fondul unui conflict spontan, ar fi amenințat cu acte de violență două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, și ar fi provocat distrugeri la autoturismului unui alt bărbat, de 34 de ani.

În plus, acesta ar fi săvârșit acte de exhibiționism, provocând indignarea și lezarea demnității persoanelor prezente la fața locului.

Bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăţie”, a menţionat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial