26 aprilie 2024
VIDEO! Un bolid de lux a făcut prăpăd în centrul Târgoviştei! Cum a ajuns o femeie să fie lovită de două maşini, pe trecerea de pietoni!

VIDEO! Un bolid de lux a făcut prăpăd în centrul Târgoviştei! Cum a ajuns o femeie să fie lovită de două maşini, pe trecerea de pietoni!

acct1Un baiat de 18 ani, care conducea o masina de lux, este cercetat de politisti dupa ce a provocat un accident pe o trecere de pietoni din Targoviste.

Tanarul nu a observat ca masina din fata lui a oprit ca sa dea prioritate si a izbit-o in spate. O femeie traversa in acel moment si a fost lovita de aceasta masina. Dupa impact, victima a ajuns apoi sub rotile unei alte masini, oprite de cealalta parte a trecerii de pietoni.

acct2Politistii cred ca soferul masinii de lux circula cu viteza prea mare si nu a reusit sa evite coliziunea cu autovehiculul din fata, oprit regulamentar la trecerea de pietoni. Femeia a fost lovita de acesta si aruncata intr-o a treia masina.

acctIon Chelaru, soferul care a oprit la trecere: “Am oprit la trecerea de pietoni, a trecut persoana respectiva de mine, m-am trezit cu pietonul pe masina, direct in mine. A luat-o pe capota si a bagat-o sub masina. Am auzit o busitura… Cel cu Roverul..

O ambulanta a dus-o pe ranita de urgenta la spitalul din Targoviste.

acct3Dr. Mihai Popa, Ambulanta Targoviste: “O doamna, in varsta de 53 de ani… Este constienta in acest moment, este in curs de investigare, va merge sa faca radiografii.”

Femeia a fost internata cu rani la cap si la coloana. Din fericire, ea este acum in afara pericolului. Politistii au deschis dosar penal pe numele tanarului de 18 ani, care a ramas fara permis. El va fi nevoit sa susporte si pagubele produse celorlalte doua masini.

acct4Soferul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 3 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial