2 mai 2024
VIDEO! Conţeşti – Băiat, de 13 ani, cu răni grave la mâini şi picioare după ce a fost atacat de un câine maidanez! “Putea să îl omoare!”

VIDEO! Conţeşti – Băiat, de 13 ani, cu răni grave la mâini şi picioare după ce a fost atacat de un câine maidanez! “Putea să îl omoare!”

muscat4Un baiat de 13 ani a ajuns la spitalul din Targoviste, cu rani grave la maini si la picioare, dupa ce a fost atacat de un caine maidanez. Copilul se intorcea acasa, de la un magazin din sat, cand animalul s-a napustit asupra lui si l-a muscat.

Mama si vecinii i-au auzit strigatele si au sarit imediat sa-l ajute. Oamenii au chemat de urgenta salvarea.

muscat5Baiatul provine dintr-o familie sarmana si locuieste impreuna cu parintii si cei 9 frati intr-o cladire a primariei din satul Boteni. A fost atacat de caine chiar inainte sa intre pe poarta casei.

muscat2“Atacat-era aici, pus in gard, cainii mai multi, tabarase pe el. Daca nu saream de aici si niste vecini, puteau sa il omoare! Plin de sange, hainele rupte pe el, am chemat de urgenta ambulanta”, a povestit Constanta Lixandru, mama copilului.

Cu rani la mana dreapta si la picioare, copilul a fost dus de urgenta cu ambulanta la spital.

muscat1Elena Firoiu, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste: “Un baietel de 13 ani cu multiple plagi multiple muscate de un caine. La antebratul drept avea aceste plagi, dar si cateva leziuni usoare, plagi escoriate, la ambii genunchi.”

Localnicii din Boteni se plang ca satul lor este plin de caini fara stapan si arata cu degetul inspre primarie.

muscat3“Sunt prea multi, si prin zavoi sunt caini. Sunt foarte periculosi. Sunt peste tot. si pe la magazin.”

Medici au reusit sa il stabilizeze pe baiat.

muscatBaiatul a primit ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de urgenta din Targoviste. Medicii spun ca in acest moment este in afara pericolului, insa va avea nevoie de 10 zile de recuperare la domiciliu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial