25 aprilie 2024
Descoperire şocantă într-o grădină din Pucioasa!

Descoperire şocantă într-o grădină din Pucioasa!

caipO batrana, de 71 de ani, din Ulmi, a fost gasita fara suflare si mutilata de animale, intr-o gradina din orasul Pucioasa.

Femeia, bolnava de Alzhaimer si cu multe afectiuni, era in grija caminului de batrani din localitate.

De acolo a disparut, vineri dupa-amiaza si a fost descoperita moarta in noaptea de sambata spre duminica.

Anchetatorii spun ca biata batrana a fost sfasiata de cainii maidanezi si incearca sa puna la cap la cap firul evenimentului din momentul disparitiei pana in locul unde si-a gasit sfarsitul…

Batrana, vaduva si fara copii, ajunsese in centru in urma cu 5 luni. Ultima data a fost vazuta in viata vineri, dupa masa de pranz. In jurul orei 2 si jumatate, infirmierele centrului au sesizat ca a disparut si au anuntat politia.

cai2CERASELA GURGU, purtător de cuvânt DGASPC Dâmboviţa: “Imediat a fost anuntata politia. S-au deplasat si angajatii centrului si au cautat-o in echipe, nu a fost gasita. Politia ne-a anuntat ca a decedat.

Se face o ancheta interna pentru a se vedea daca personalul a avut suficient grija de aceasta doamna?

Da, s-a declansat de vineri o ancheta pentru a se verifica daca au fost respectate procedurile privind supravegherea beneficiarilor”

Centrul nu are paznici de doi ani, iar cei 50 de batrani sunt ingrijiti si surpavegheati de numai 3 infirmiere pe tura. In timp ce angajatele erau ocupate cu unii dintre varstnici, pensionara a iesit din curte si s-a dus pe drum
PETRU CIOBANU, localnic: “Sa aiba grija mai multa de oamenii astia batrani. Cred ca a plecat ca e un magazin aici si nu l-a gasit si a ajuns pe un camp. Si au atacat-o maidanezii? da. Sunt multi maidanezi? Da, foarte multi. Agresivi. Si la doamna asta, au atacat-o. Am inteles ca n-a mai avut maini, i-a mancat mainile”
Biata femeie a fost descoperita la aproximativ 3 kilometri distanta de centru. Avea rani pe corp, iar anchetatorii cred ca de vina sunt cainii fara stapan. De altfel, atat localnicii cat si autoritatile se plang ca sunt multi maidanezi periculosi, liberi pe strazi
cai4Localnic: “Se strang cate doi, trei. Acum vine primavara, sunt in cateleala. Sunt hamesiti? Hamesiti, normal!”
CONSTANTIN ANA, primarul oraşului Pucioasa: “Femeia a fost gasit acum aproximativ 12 ore, moarta, in gradina unei gospodarii din Pucioasa, cu urme de atac animal. Necropsia nu a iesit, nu se stie daca a murit pentru ca a fost atacata de caini sau de boala”
Legistii urmeaza sa stabileasca exact cauza mortii batranei si sa se afle ce i-a adus sfasitul
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial