26 aprilie 2024
VIDEO! Primarul de la Răcari, audienţe non-stop pe internet!

VIDEO! Primarul de la Răcari, audienţe non-stop pe internet!

marius-caraveteanuCum se desfasoara deszapezirea, ce nemultumiri au cetatenii si cine cu cine se mai marita – toate se afla mai nou de pe Facebook de cand primariile au pagini online.

In goana dupa like-uri, primarii raspund intrebarilor prompt iar problemele isi gasesc rapid rezolvarea, nu de alta dar nu vrei sa te faca lumea de ras pe wall.

“Daca o poza are sub 100 de like-uri e o problema, n-a avut efect..”, spune Marius Caraveteanu.

Primarul din orasul Racari, judetul Dambovita, e obisnuit sa primeasca cel putin 200 de like-uri la fiecare postare pe Facebook. Scrie zilnic despre activitatile primariei, ba chiar transmite live conversatiile cu cetatenii la telefon, dar si sedintele consiliului local.

Marius Caraveteanu, primarul orasului Racari, Dambovita: “Va dau un exemplu, la miezul noptii, primesc un mesaj de la un elev: maine se invata? I-am raspuns.”

De cand au aflat ca primaria e activa pe Facebook, locuitorii din Racari au invatat de nevoie sa foloseasca telefonul inteligent.

Localnic: “Ultimul mesaj a fost ca pe strada Barbieru, unde imi desfasor eu activitatea, nu functioneaza doua becuri. Si a reactionat imediat. Sunt perioade cand in cursul noptii am insomnii, in jurul orei 2, 3 pe internet comunic cu dl primar, il gasesc acolo.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial