Un braşovean a furat o maşină din Ciocăneşti. Ce noroc a avut înainte să dea de ghinion | TargovisteNEWS

Un braşovean a furat o maşină din Ciocăneşti. Ce noroc a avut înainte să dea de ghinion

www.mariusbuga.ro_images_pciocPolițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au identificat, cu operativitate, un bărbat bănuit de sustragerea unui autoturism de pe raza localității Ciocănești. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, au fost sesizați despre faptul că un bărbat necunoscut a sustras un autoturism de pe raza localității Ciocănești.

Acționând cu operativitate, polițiștii au identificat bănuitul, în persoana unui bărbat, de 43 de ani, din județul Brașov.

Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul a fost lăsat neasigurat și cu cheile în contact.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de el continuându-se cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Life-Style

„Oxigen pentru generaţiile viitoare”, la Răcari!

Sute de puieţi au fost plantaţi între Răcari şi Ghimpaţi, la iniţiativa primarului Marius Caraveţanu şi a echipei sale. Organizatorii s-au ghidat după motto-ul „Oxigen pentru generaţiile viitoare”, iar acţiunea s-a bucurat de un real success. Alături de cei de la primăria Răcari au venit o mulţime de elevi, profesori, dar şi angajaţi ai Direcţiei [...]