Un braşovean a furat o maşină din Ciocăneşti. Ce noroc a avut înainte să dea de ghinion | TargovisteNEWS

Un braşovean a furat o maşină din Ciocăneşti. Ce noroc a avut înainte să dea de ghinion

www.mariusbuga.ro_images_pciocPolițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au identificat, cu operativitate, un bărbat bănuit de sustragerea unui autoturism de pe raza localității Ciocănești. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, au fost sesizați despre faptul că un bărbat necunoscut a sustras un autoturism de pe raza localității Ciocănești.

Acționând cu operativitate, polițiștii au identificat bănuitul, în persoana unui bărbat, de 43 de ani, din județul Brașov.

Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul a fost lăsat neasigurat și cu cheile în contact.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de el continuându-se cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]