Tâlhar, prins la Cobia | TargovisteNEWS

Tâlhar, prins la Cobia

prf2Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de efective de la Secția nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare și de la Poliția Orașului Titu, au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat de 30 de ani, domiciliat fără forme legale în Cobia.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 1 București la executarea a unui an și 4 luni de închisoare, din durata pedepsei complementare de ani, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul a fost depistat pe raza localității Titu.

De asemenea, un alt bărbat din Crângurile, condamnat la executarea a 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a fost depistat de polițiști.

Cei doi au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]