2 mai 2024
Doi pasageri au fost răniţi după ce un şofer începător a ajuns cu maşina în şanţ, la Dobra

Doi pasageri au fost răniţi după ce un şofer începător a ajuns cu maşina în şanţ, la Dobra

Doi pasageri, o tânără de 18 ani şi un tânăr, de 19 ani, au fost răniţi, aseară, după ce un şofer începător a ajuns cu maşina în şanţ, la Dobra.

Din primele cercetări, se pare că tânărul în vârstă de 18 ani, de fel din Mircea Vodă, ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoturismul s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului judeţean.

Cei doi pasageri răniţi au primit îngrijri medicale din partea echipajelor de la ambulanţă ajunse la faţa locului, iar ulterior au fost transportaţi la spital.

“Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Dobra.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un șofer de 18 ani, din Mircea Vodă, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 711, într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un șanț.

În urma impactului, doi pasageri au fost răniți.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial