20 aprilie 2024
Dâmboviţa – Parfumuri cu miros de FĂCĂTURI!

Dâmboviţa – Parfumuri cu miros de FĂCĂTURI!

1400 de parfumuri au fost depistate de poliţişti, în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii actelor de contrafacere

Astăzi, 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Dâmboviţa au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de contrafacere şi comercializare de produse cosmetice, dar şi de inducere în eroare a consumatorilor cu privire la calitatea acestora.

Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială, au fost găsite 1.400 de parfumuri, dar şi 600 de produse cosmetice , constând în geluri de duş, loţiuni, ce erau deţinute în vederea comercializării, cu încălcarea drepturilor titularilor mărcilor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că reprezentantul societăţii oferea spre comercializare produse cosmetice sub sigla diferitelor mărci, inducând în eroare clienţii cu privire la calitatea acestora.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 90 alin 1, lit. a) şi b) din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial