26 aprilie 2024
Show-ul cu Florin Busuioc, pe Pro TV din toamnă

Show-ul cu Florin Busuioc, pe Pro TV din toamnă

romania,-jos-palaria!---tania-popa,-florin-busuioc,-catalin-neamtu--2-_tb730România, jos pălăria, programul pe care Florin Busuioc îl va prezenta la Pro TV, va fi pe post în grila de toamnă, anunță Pro TV.

Busu va fi gazda emisiunii, iar căpitanii echipelor concurente vor fi o actriță și un comediant. Este vorba de Tania Popa (originară din Republica Moldiva) și de Cătălin Neamțu.

“Avem unelte comune pentru că am jucat 10 ani împreună pe aceeași scenă în spectacole de improvizație”, spune Cătălin Neamțu despre relația cu Tania Popa.

România, jos pălăria este un program realizat în România după formatul internațional I love my contry. În emisiune, două echipe de vedete răspund la întrebări legate de România.

Paginademedia.ro a scris despre achiziția formatului de către Pro TV în exclusivitate, aici.

Pro TV, despre format:.

România, jos pălăria! este un show despre celebrarea cu nostalgie, dar în același timp cu umor și auto-ironie a evenimentelor și oamenilor, care au pus amprenta puternic pe țara noastră. Emisiunea este un concurs pe echipe de vedete, care vor trebui să treacă prin probe amuzante de cultură generală, toate având ca temă România. Fie că este vorba despre geografie, istorie, cultură urbană, muzicală sau cinematografică, concurenții vor trebui să dea răspunsurile corecte pentru a câștiga cât mai multe puncte și a ajunge în runda finală.

Florin Busuioc:

„Nu știu alții cum sunt, dar eu nu sunt alții! Totuși, fac parte din numărul mare de oameni care iubesc cu patimă țara asta, pentru că în pofida tuturor ciudățeniilor, apucăturilor sau derapajelor pe care le-am avut în istorie, suntem o țară jos pălăria!

Iată că această emisiune vine într-un moment în care chiar avem nevoie să ne aduce aminte de tot ce e valoros, emoționant, de tot ce merită să fie luat în râs pentru că suntem o nație cu bune și cu rele, dar mai ales cu lucruri senzaționale! Luați-vă familia, așezați-vă în fața televizorului și trăiți împreună cu noi bucuria și emoția de a face parte din această nație superbă și nu uitați ca la final, cu mândrie, să spuneți România, jos pălăria!”.

 

sursa – Pagina de Media

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial