26 aprilie 2024
Mituri despre păcănele și cum te poți distra la maxim jucând online

Mituri despre păcănele și cum te poți distra la maxim jucând online

Aflată în legătură strânsă cu norocul și ghinionul, lumea cazinourilor este una a superstițiilor. Există zvonuri și mituri despre jocuri, cele mai multe având legătură cu popularele sloturi.

Înainte, circulau mituri despre aparatele de păcănele. De exemplu, se spunea că pot fi obținute câștiguri plasând un magnet într-o parte a aparatului, sau că exista o aplicație care înregistra succesiunea rotirilor și putea să anunțe când urma un câștig mare. În prezent, cele mai multe „legende” se referă la păcănelele online, întrucât majoritatea pasionaților s-a mutat în cazinourile de pe internet.

Sunt rostogolite multe ipoteze false despre sloturile online, însă cei care nu știu exact cum funcționează aceste jocuri nu își pot da seama că sunt induși în eroare și își pot face strategia în funcție de mituri. De exemplu, dacă văd că tocmai a fost câștigat jackpotul, ies din slot, pentru că au citit că jocul nu va mai oferi niciun câștig o perioadă. Sau, din contră, dacă văd că jackpotul a ajuns la o valoare record, ei bagă mai mulți bani, pentru că sunt convinși că rundele următoare vor aduce premii importante.

În primul rând, sunt fonduri de premiere diferite pentru jackpot și pentru jocul de bază. În al doilea rând, rezultatul fiecărei rotiri la sloturi este decis de un mecanism de tip RNG, deci nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat înainte. Pe soft „nu îl interesează” dacă tocmai a fost plătit un câștig mare. În cazul în care ai noroc, și runda următoare va fi tot câștigătoare. La fel, este posibil să apară și serii cu zeci de rotiri necâștigătoare. Depinde și de Payout-ul și de volatilitatea jocului. Dacă vrei să joci pentru prima oară un slot, îl poți testa mai întâi pe un site de cazinou păcănele în variantă demo.

Cazinourile nu fac profit păcălindu-i pe jucători

Sunt persoane care ar fi vrut să încerce distracția oferită de un cazinou online, dar au citit că acestea recurg la diferite trucuri pentru a nu plăti. În general, recenziile făcute pentru cazinourile online au în subsol un comentariu lăsat de cititori de genul; „am alimentat cu câteva mii de lei și nu am luat niciun câștig mare. Nu jucați aici. E o păcăleală!”. Sau alții se plâng că au făcut cerere de retragere, dar operatorul nu a plătit, invocând diferite motive.

Este logic: niciun cazinou nu vrea să iasă în pierdere, dar profitul este asigurat de avantajul casei, procentul din fiecare miză care intră automat în conturile operatorului. Bunăstarea cazinourilor licențiate nu se bazează pe tragerea pe sfoară a clienților. Autoritățile controlează periodic toate jocurile de pe platformă și se asigură că ele sunt corecte. Dacă joci mii de lei și nu declanșezi un premiu mai important (de câteva sute de lei) înseamnă că ai ghinion, nu că e ceva în neregulă cu acel cazinou. De asemenea, nu se poate ca un operator să nu facă plata pe care o soliciți, dacă ai contul în regulă. Pe de altă parte, în cazul cazinourilor nelicențiate se poate întâmpla orice.

Tot din cauza miturilor, unii nu profită de rotirile gratuite oferite de cazinourile online în cadrul ofertelor promoționale, pentru că ar fi setate să nu acorde câștiguri. Ei bine, softurile de păcănele nu pot fi programate astfel încât să dacă diferență între rundele din partea casei și cele din banii jucătorilor. Tot rotiri gratuite sunt și cele obținute prin declanșarea fondurilor speciale. Ar trebui ca nici ele să nu plătească.

Cum să te distrezi la maxim la păcănele online

Te sfătuim să ignori orice mit despre sloturile online și să te concentrezi pe distracție. Alocă un buget lunar, dar nu alimenta contul cu toți banii deodată. Cazinourile online au periodic oferte promoționale prin care oferă fonduri suplimentare sau rotiri gratuite la depunere. Dacă faci mai multe depuneri, ai parte de distracție extra. Foarte importantă este prima depunere, care este „ținta” celor mai importante campanii promoționale. Vezi dacă în acel moment există operatori care oferă fonduri cash sau rotiri gratuite cash. Sunt cele mai profitabile.

Alege slotul în funcție de buget. Dacă ai un bankroll mai redus, joacă păcănele cu mize sub un leu și crește nivelul pe măsură ce se mărește suma din cont. În cazul în care ai buget mai generos, încearcă jocurile cu volatilitate mare, în care funcțiile speciale îți pot aduce premii pe măsură.

De departe, cel mai important sfat pentru distracție maximă la păcănele este să joci numai în cazinourile legale. Ai putut citi mai sus ce se poate întâmpla dacă te înregistrezi pe o platformă care nu deține licență ONJN.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial