26 aprilie 2024

Primarul din Răzvad îşi pune tehnocraţii-n cap! Ce l-a supărat rău pe edil

emspat„Am finalizat un proiect pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea şcolii de centru din Răzvad. Este un proiect pe care vreau să-l depun pe Programul Operaţional Regional, pe Axa 10, dar din păcate nici în momentul de faţă nu au fost lansate Ghidurile de finanţare, sunt date doar spre consultare…

Vin şi trag şi eu un semnal de alarmă pentru că în acest timp nu putem să dezvoltăm o comună, nu mai spun de un judeţ sau de o ţară. Dacă actualii guvernanţi nu au de gând să mişte lucrurile în acest sens vă spun că ne aflăm într-o mare problemă. Trag şi eu un semnal de alarmă şi îi rog, aşa cum au făcut-o mulţi alţii să demareze aceste lucruri şi le spun în cel de-al treisprezecelea ceas că este singura posibilitate în care o comunitate poate fi dezvoltată pe bani europeni.

Degeaba noi primarii ne apucăm să scriem proiecte, degeaba ştim că putem rezolva problemele, dacă dumnealor nu vor da drumul Ghidurilor. Este foarte târziu, suntem în 2016, trecut de jumătatea anului, şi este deja foarte târziu.

O să ne trezim în imposibilitatea de a finaliza proiectele până în 2020 şi de aici trageţi concluziile ce probleme vor urma”, a declarat primarul localităţii Răzvad, Emanuel Spătaru.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial