26 aprilie 2024
Ploaie de cioburi, la Conţeşti! Uite ce dezastru a făcut un camion după ce s-a răsturnat pe DN 71!

Ploaie de cioburi, la Conţeşti! Uite ce dezastru a făcut un camion după ce s-a răsturnat pe DN 71!

ciobu5O ploaie de cioburi a inundat Drumul National 71, care face legatura intre Targoviste si Bucuresti.

In localitatea Contesti, soferul unui camion a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.

ciobu3Remorcile, pline cu deseuri de sticla, s-au dat peste cap si asa marfa s-a imprastiat si pe asfalt, dar si in fata gospodariilor mai multor localnici.

Politistii urmeaza sa afle exact daca soferul a atipit la volan, ori din cauza unei defectiuni camionul n-a mai putut fi controlat si asa a avut loc accidental.

ciobu4Sotii Vasile erau in casa cand au auzit o bubuitura, s-au speriat si au iesit imediat sa vada ce s-a intamplat la poarta lor

“Zic, mai omule, iesi afara, ne-a darmat gardul, casa, cand ma uit, uite ce s-a intamplat. Sta acolo, eu dau la lopata, om la 70 de ani!”, ne-a declarat Elena Vasile.

ciobu“A intrat in podurile astea, i s-au spart cauciucurile, uite ce mi-a facut aici! Am muncit de m-au gasit dracii! Acum, cine sa-mi faca mie asta, om la 75 de ani?!”, se plangea Ion Vasile.

Soferul se indrepta catre Capitala. A fost testat de politisti cu etilotestul, iar rezultatul a aratat ca nu consumase alcool. A refuzat insa sa-i ajute pe batrani sa curete deseurile din fata portii si s-a refugiat intr-o masina.

ciobu1Cel mai probabil, spun anchetatorii, de vina ar fi o explozie la unul dintre cauciucurile camionului. Atunci soferul ar fi pierdut controlul camionului si s-a dus direct in sant. Acolo marfa s-a rasturnat

Agent ADELINA TORCICĂ, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cauza si imprejurarile evenimentului rutier”

ciobu2Firma care efectua transportul va fi nevoita sa suporte costurile pentru curatarea zonei de deseuri. Desi ranit usor, soferul a refuzat sa fie dus la spital pentru ingrijiri

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial