7 mai 2024
TRAGEDIE la Brezoaele! Și-a bătut concubina până la ULTIMA SUFLARE! Cercetat pentru LOVITURI CAUZATOARE DE MOARTE!

TRAGEDIE la Brezoaele! Și-a bătut concubina până la ULTIMA SUFLARE! Cercetat pentru LOVITURI CAUZATOARE DE MOARTE!

Sfârşit cutremurător, noaptea trecută, pentru o femeie din comuna Brezoaele!

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, mamă a cinci copii, a fost omorâtă în bătaie de concubinul ei.

“El a fost gelos, a batut-o, a dat in ea. M-am bagat, nu mi-a dat voie sa ies afara, sa strig ajutor la cineva, nici eu nici mama mea, dadea încontinuu in ea. De ce a lovit-o? Din gelozie”, a declarat pentru targovistenews.ro Felicia Dobre, mama suspectului.

“Am fost sesizati cu privire la moartea suspecta a unei persoane de sex feminin, de 24 de ani, am procedat la efectuarea cercetarii la fata locului, sa stabilim imprejurarile in care s-au savarsit faptele.

Avem si un suspect in persoana concubinului victimei”, ne-a precizat Felicia Tanase, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita.

Martori la aceste scene de groaza au fost cei cinci copii ai cuplului si mama agresorului.

Barbatul o acuza in ultima vreme pe iubita lui, cu care avea cinci copii, ca ar avea o aventura. Luni noapte, dupa ce a baut bine, si-a varsat furia asupra femeii.

Mama individului a incercat sa opreasca ploaia de lovituri, dar a picat si ea victima in acest scandal. Dupa ce si-a dat seama ce a facut, agresorul a pus mana pe telefon si a sunat la 112 dupa ajutor.

Insa nu a avut curajul sa-si recunoasca fapta si a spus ca tinerei i s-ar fi facut rau. Dar cand au ajuns la fata locului, cei de la ambulanta si-au dat seama ca este vorba de mai mult.

La fata locului a ajuns si politistii, si procurorul de caz. Suspectul a fost retinut si dus la sediul politiei din Racari pentru audieri. El este cercetat acum penal pentru lovituri cauzatoare de moarte. Daca va fi gasit vinovat, risca sa ajunga dupa gratii.

Copiii, cu varste cuprinse intre 4 si 11 ani, sunt acum in grija unor vecini. Ei vor fi preluati insa de cei de la Directia pntru Protectia Copilului, care vor incepe de asemena o ancheta in acest caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial