6 mai 2024

Exclusiv: VIDEO: Ultimele imagini cu motociclistul care a sfârşit pe DN 61, la Ulieşti

motouSfarsit dramatic pentru un motociclist de 26 de ani, care a murit pe loc dupa ce a intrat, cu viteza foarte mare, intr-un cap de pod, pe o sosea din comuna Uliesti.

Tanarul, sofer profesionist, era pasionat de motoare si, cu numai o zi inaintea tragicului accident, a postat pe pagina sa de socializare un filmulet in care isi proba, cu mandrie, motocicleta, un model dintre cele mai puternice pentru care cumparase anvelope noi.

Ultimul care l-a vazut pe tanar in viata a fost soferul unui autoturism pe langa care motociclistul a trecut ca un fulger.
Am vazut ca venea cu viteza din spate, s-a dezechilibrat in mers din cauza franelor. Cu viteza a venit si pe frana. Am sunat la ambulanta sa vina repede“, a declarat George Dumitru, martor.

Mergea tare. Poate 150 – 200. Ziceai ca e vant. Mergea cu viteza extraordinar de mare“, a povestit un alt martor, Grigore Neagu.
Inainte sa intre in curba, motociclistul a franat brusc, lasand urme pe asfalt pe cel putin 100 de metri. Nici ultima lui manevra disperata, nici echipamentul complet de protectie pe care-l purta nu au fost de ajuns ca sa-l scape pe baiat de la moarte.

Martorii povestesc ca tanarul venea cu viteza foarte mare, in aceasta curba n-a mai reusit sa controleze directia, s-a lovit de un cap de pod si s-a dus direct in sant.

Cand au vazut ce s-a intamplat, oamenii au sunat imediat la 112, dar medicii veniti cu ambulanta nu au mai putut face nimic.

Tanarul era sofer profesionist si lucra in Germania. Venise de cateva zile acasa, in Dambovita, unde-si sarbatorise ziua de nastere. Astazi, a pornit cu motocicleta catre un sat vecin, sa-si viziteze bunica. Biata femeie, abia isi poate reveni din soc.

l-am crescut de mic, eu l-am crescut, nu mai putem, nu mai putem, ne-a terminat pe toti. Pe el il aveam. I-am spus mereu, mamaie, are 3 masini, n-a plecat cu ele, a plecat cu motocicleta aia, ii era drag de ea, si uite ce a facut acum“, a marturisit Maria Nicolae, bunica motociclistului.

Parintii isi facusera planuri de nunta pentru singurul lor baiat, si sunt acum distrusi. Politistii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca exact cauza cumplitului accident.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial