2 mai 2024
AMOR CU FINAL NEAȘTEPTAT! A cunoscut o divă pe internet, dar în loc de dragoste i-a adus…pagubă!

AMOR CU FINAL NEAȘTEPTAT! A cunoscut o divă pe internet, dar în loc de dragoste i-a adus…pagubă!

prosti3Ceea ce părea o poveste de dragoste frumoasă s-a transformat în coșmar pentru un bărbat, de 42 de ani, din Dragodana!

Individul a cunoscut o tânără pe internet și a poftit-o la el acasă.

Femeia a venit, s-a lăfăit în casa amorezului, iar la plecare i-a dat… daună totală!

Bărbatul a rămas tot burlac, dar și fără bani și bijuterii!

“Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița recomandă cetățenilor:

Atenţie la cine vă trece pragul locuinţei!

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Dragodana au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, din localitate, a fost victima unei infracţiuni de furt.

Din primele cercetări, a reieşit că în perioada 01 – 07 septembrie a.c., acesta ar fi fost vizitat de o femeie pe care ar fi cunoscut-o prin intermediul unei rețele de socializare.

După plecarea bănuitei, persoana vătămată a constatat că aceasta i-ar fi sustras din locuință 1.500 de lei și mai multe bijuterii din aur.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, efectuând cercetări în vederea identificării bănuitei și recuperării prejudiciului.

Recomandări ale poliţiei dâmboviţene pentru ca cetăţenii să nu devină victime ale unor asemenea fapte:

Nu primiţi în curte sau în locuinţă persoane necunoscute, care oferă diverse bunuri spre vânzare sau vă invită la diferite evenimente! Aceştia vă pot înşela sau vor doar să vadă ce bunuri vă pot sustrage din gospodărie.

Dacă din diferite motive aţi primit în gospodărie persoane necunoscute, nu le daţi nici o posibilitate să afle unde păstraţi banii sau alte valori şi nu le lăsaţi fără supraveghere nici un moment.

Manifestaţi atenţie sporită la persoanele necunoscute care joacă anumite roluri pentru a vă aborda (persoane care livrează colete, angajaţi ai unor furnizori de servicii etc.), în consecinţă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acestora.

Nu ţineţi sume mari de bani sau bijuteri în casă, neasigurate şi nu lăsaţi impresia că deţineţi astfel de bunuri.

În cazul în care sunteţi victima ori martorul unei astfel de infracțiuni, apelaţi  de îndată numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112!”, se arată într-un comunicat al Poliției Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial