26 aprilie 2024

Peste 31 de mii de PSD-işti dâmboviţeni, aşteptaţi la urne!

psd„Pe data de 11 octombrie, PSD organizează alegeri interne pentru funcţia de preşedinte. Ca măsuri organizatorice întreprinse, vom avea secţii de votare în fiecare comună, iar în localităţile mai mari preşedinţii organizaţiilor locale au libertatea să decidă, comunicând până pe data de 4 octombrie câte secţii de votare vor face.

Probabil la Târgovişte, la Moreni vor fi câteva secţii de votare, nu numai una singură pentru că este destul de dificil să organizăm procesul de votare într-o singură secţie. Vor avea dreptul să voteze toţi membrii de partid înscrişi în evidenţele PSD până la data de 4 octombrie deci încă se mai lucrează la listele cu membrii de partid.

Din datele pe care le avem până acum, în judeţul Dâmboviţa avem 31.275 de membri de partid care sunt aşteptaţi să voteze pe data de 11 octombrie.

Are loc un Comitet Executiv Naţional la Bucureşti, la care va participa preşedintele Organizaţiei Judeţene, şi se vor decide asupra ultimelor măsuri de natură organizatorică pentru desfăşurarea în bune condiţiuni a acestor alegeri. Pe data de 18 octombrie va avea loc Congresul PSD”, a declarat secretarul PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial