26 aprilie 2024
PDL Dâmboviţa: Raluca, dă-le lecţii! “Ai carte, ai parte!”

PDL Dâmboviţa: Raluca, dă-le lecţii! “Ai carte, ai parte!”

Preşedinta femeilor democrat-liberale Dâmboviţa, Raluca Rus, se conduce după motto-ul “Ai carte, ai parte” şi, în acest sens, se şcoleşte şi în politică, şi în administraţie.

Ea face parte din lotul care participă la seminariile de Administrație Publică Locală din cadrul Programului de Excelenţă în Politică, organizat de către Fundaţia Konrad Adenauer Stiftung ( KAS ), în colaborare cu Partidul Democrat Liberal.

“Voi depune toate eforturile de a învăţa cât mai mult şi cât mai bine, înainte de a-mi depune candidatura pentru o funcţie publică.

Doresc să fiu printre cei care vor lucra în baza unor competenţe şi a unei pregătiri riguroase, nu printre cei care sunt doar numiţi politic în funcţii de conducere“ a declarat Raluca Rus, preşedinta OJFPDL Dâmboviţa.

Seminariile sunt organizate pe sase module care se vor desfăşura în perioada Aprilie 2013 – Aprilie 2014.

Întâlnirile au ca scop dobândirea şi dezvoltarea unor competenţe specifice, pregătirea unor specialişti pe diferite domenii, din rândul membrilor Partidului Democrat Liberal, care să participe activ la buna functţonare a instituţiilor deconcentrate ale Guvernului în teritoriu, dar şi a autoritătilor publice locale.

Următorul modul ale cursurilor “Excelenţa în politică”, se va desfăşura în luna noiembrie, la Moeciu, unde PDL Dâmboviţa va continua să fie reprezentată de către Raluca Rus, scrie db24news.ro.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial