23 aprilie 2024
ŞOC ÎN PNL TÂRGOVIŞTE! Vezi cum a fost dat afară din partid un membru care “a deranjat profund!”

ŞOC ÎN PNL TÂRGOVIŞTE! Vezi cum a fost dat afară din partid un membru care “a deranjat profund!”

Dat afară din PNL Târgovişte, Ciprian Cristian Preduţ a ales o modalitate inedită de a-şi spune oful – a postat pe facebook.com cererea care i-a adus sfârşitul din rândurile liberalilor.

“Sesizarea pentru care am fost exclus, cea care a deranjat profund.

Domnule Presedinte,

Subsemnatul Predut Ciprian Cristian cu domiciliul in Targoviste, Calea Domneasca, bl X2, sc.D, ap.2, membru PNL al Organizatiei Municipale Targoviste va rog sa solicitati Organizatiei Municipale Targoviste sa revoce din calitatea de membru in biroul municipal filiala Targoviste persoanele care nu aveau o vechime de cel putin 3 luni in PNL la data constituirii biroului municipal filiala Targoviste (22 august 2013).

Numirea lor este abuziva deoarece incalca articolul 14 din regulamentul de aplicare al statutului care precizeaza ca au drept de vot doar cei care au o vechime mai mare de 3 luni.

Va rog sa dispuneti anularea actelelor si deciziilor care au fost luate prin votul biroului deoarece acesta nu a fost statutar constituit si sa invalidati mandatele celor care fac parte din biroul municipal cu incalcarea articolului 14 din regulamentul de aplicare al statutului, in caz contrar imi rezerv dreptul de a ma adresa instantei de judecata pentru solutionarea acestei spete.

Va multumesc!

25-09-2013

Domnului Secretar General al PNL”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial