4 mai 2024
Comuna Hulubeşti, PARALIZATĂ de haosul din consiliul local!

Comuna Hulubeşti, PARALIZATĂ de haosul din consiliul local!

„Urmează să pregătim alegerile parţiale pentru Consiliul Local Hulubeşti.

Recent a fost închis litigiul aflat la instanţele de judecată. Curtea de Apel Ploieşti a constatat, prin hotărâre definitivă şi irevocabilă, că acest consiliu este dizolvat.

Dl prefect va trebui să sesizeze guvernul şi în termen de maxim trei luni trebuie stabilită data noilor alegeri locale.

Intenţia mea este să solicit MAI organizarea cât mai rapidă a alegerilor, nu din alt motiv, ci pentru că nu reuşim să derulăm nici un fel de activitate care să vină în sprijinul cetăţenilor din localitate.

Avem aprobată o asociere între CJD şi Consiliul Local Hulubeşti pentru refacerea unor drumuri din zonă, şi nu putem s-o punem în aplicare pentru că nu există consiliu local.

Nu doresc să mai avem încă un an în care să nu putem aproba buget în primele 3-4 luni, pentru că nu avem consiliu local.

Un lucru extrem de important este că am convenit cu dna ministru Rovana Plumb cuprinderea în programul Ministerului Mediului, pe fondul de mediu, a mai multor localităţi din judeţul Dâmboviţa pentru lucrări de alimentare cu apă şi canalizare.

Documentaţia cea mai veche o are comuna Hulubeşti şi sigur că, dacă nu avem Consiliul local, nu o să putem pune în aplicare un proiect care înseamnă aproape 60 miliarde lei.

Nu depinde doar de noi data alegerilor. Se colectează situaţiile de genul acesta din toată ţara. Sper să intrăm pe cea mai apropiată dată pe care o are MAI pentru aceste activităţi”, a declarat şeful PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial