26 aprilie 2024
Noi drumuri asfaltate în Răzvad și Gura Ocniței

Noi drumuri asfaltate în Răzvad și Gura Ocniței

Webp.net-resizeimage-38COMUNICAT DE PRESĂ

Conducerea CJD, vizită pe șantierele de investiții din localitățile Gura Ocniței și Răzvad

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, au efectuat o vizită de lucru în localitatea Gura Ocniței pentru a vedea stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții „Modernizare străzi, rigole, șanțuri și trotuare în satele Gura Ocniței, Săcuieni și Adânca”, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II (PNDL).

Valoarea investiției este de 4.590.560 lei și este realizată în proporție  de 80%.

Tot prin PNDL II, în comuna Gura Ocniței se derulează și investiția ”Modernizare și extindere sistem de iluminat public în comuna Gura Ocniței”, în valoare 465.000 lei. Prin intermediul acestui proiect se vor monta atât 921 corpuri de iluminat, cât și avertizări pietonale și stâlpi de iluminat stradal.

Vizita a continuat în comuna Răzvad, unde, se află în desfășurare un proiect derulat prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), în valoare de

980.000  Euro. Este  vorba   despre obiectivul de  investi ii  „Modernizare  străzi comunale”, pe un traseu de 8,8 km (Strada Gării – Strada Fe e – Strada Bisericii,

Răzvad de Jos  – DC 16 – Strada Bisericii Răzvad de Sus – sat Gorgota – strada lt. Marinescu – str. ing. Bruneanu.

Din totalul celor 407 proiecte aprobate inițial prin PNDL (I și II) pentru județul Dâmbovița, în prezent se află în curs de realizare 245.

Pentru anul în curs, s-a decontat suma de 86.101.067,30 lei.

Vizita a continuat în comuna Răzvad unde se află în desfășurare un proiect derulat prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), în valoare de 980.000  Euro. Este  vorba   despre obiectivul de  investiții  „Modernizare  străzi comunale”, pe un traseu de 8,8 km (Strada Gării – Strada Fețe – Strada Bisericii Răzvad de Jos  – DC 16 – Strada Bisericii Răzvad de Sus – sat Gorgota – strada lt. Marinescu – str. ing. Bruneanu).

Biroul Comunicare Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial