CIOCNIRI VIOLENTE! Grav accident lângă Tărtăşeşti! | TargovisteNEWS

CIOCNIRI VIOLENTE! Grav accident lângă Tărtăşeşti!

Ciocniri violente în trafic! Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă, în apropiere de Tărtăşeşti, pe drumul naţional care leagă Târgovişte de Bucureşti.

“In afara localitatii Tartasesti, pe sensul de mers catre Bucuresti, un sofer de 31 de ani, din Titu, conducea o Toyota. Soferul nu a pastrat o distanta de siguranta fata de o Dacia Logan, condusa de un automobilist de 41 de ani, din Slobozia Moara şi a virat spre dreapta pentru a evita impactul. A acrosat o Dacia 1300, condusa de un barbat de 30 de ani, din Poiana, proiectand-o pe sensul opus de mers. Dacia a intrat in coliziune cu o autoutilitara Iveco condusa de D. Aurica, de 54 de ani, din Bucuresti. Din accident au fost raniti D.Marian, cinducatorul Dacia 1300 si doi pasageri in acelasi autoturism, doua fete de 17 si 15 ani”, a declarat pentru sock.ro subinsp.Ioana Preda, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]