23 aprilie 2024
SUPER EXCLUSIVITATE SOCK.RO! Hoţii au tăiat țeava de oxigen a Secţiei Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Târgovişte! VEZI VIDEO!

SUPER EXCLUSIVITATE SOCK.RO! Hoţii au tăiat țeava de oxigen a Secţiei Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Târgovişte! VEZI VIDEO!

7 oameni au fost la un pas de moarte, miercuri noapte, la Spitalul din Targoviste. Pacientii de la terapie intensiva, in stare foarte grava, au ramas fara oxigen dupa ce cativa indivizi au taiat teava de cupru care alimeneaza reanimarea cu gazul vital. Voiau probabil sa o vanda la fier vechi. Brusc aparatele de oxigen din reanimare n-au mai functionat si au inceput sa tiuie. Asistentele, infirmierele si doctorii si-au dat seama imediat de pericolul de moarte care ii pastea pe pacientii care erau in acel moment racordati la oxigenarea artificiala. Tot personalul medical al sectiei a trecut pe ventilare manuala. Chiar in acel moment, un tanar adus la spital cu ambulantra, cu insuficienta respiratorie severa, a fost trimis la Bucuresti. S-a reluat oxigenarea cu ajutorul aparatelor abia dupa ce instalatia a fost trecuta pe un sistem de rezerva. Au fost adusi tehnicieni de la Bucuresti care sa verifice aparatele si ei au descoperit ca teava care alimenteaza cu oxigen spitalul fusese taiata. Specialistii veniti de la Bucuresti lucreaza si acum la remedierea defectiunii. Din lipsa oxigenului, joi nu s-a putut face nicio operatie in Spitalul din Targoviste. Cat despre cei care au pus in pericol vietile oamenilor, ei nu au fost inca prinsi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial