26 aprilie 2024
Gura Ocniţei – Antrenamentele Serviciului pentru Acţiuni Speciale a Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti

Gura Ocniţei – Antrenamentele Serviciului pentru Acţiuni Speciale a Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti

jaochDESTINE CARE SE REINTERSECTEAZĂ LA OCHIURI

Profesionalismul instructorilor din CPPCJ Ochiuri şi baza materială specifică a centrului fac ca relaţia de colaborare cu celelalte instituţii cu responsabilităţi în domeniul ordinii publice să creeze surprize foarte plăcute.

După 13 ani, şeful promoţiei 2001 al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza – Arma Jandarmi, dl. mr. Cernat Teodor, comandantul C.P.P.C.J Ochiuri, s-a reîntâlnit cu cel de al doilea clasat dl. comisar şef de poliţie Bărbulescu Ciprian din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale a Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti în baza de pregătire a centrului în cadrul unor antrenamente comune.

Astfel, în zilele de 21 şi 28 august a.c., lucrători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale a Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti împreună cu instructorii Catedrei de intervenţie profesională şi acţiuni speciale din cadrul centrului, au desfăşurat antrenamente comune la pistele de curaj şi turnul de escaladă, exerciţii practic aplicative de trecere pe verticală, trecere prin teren dificil dar şi pedagogie operaţională.

Exerciţiile de antrenament au fost concepute astfel încât să fie cât mai apropiate de realităţile operative cu care lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale a Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti se întâlnesc în mod frecvent în activitatea lor cotidiană.

 

Cu deosebit respect, Ofiţer desemnat cu relaţiile publice

Locotenent SIMION Georgiana Alina

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial